teknikjobb.se

Servicetekniker

Som en del av vår expansion framåt söker vi en maskintekniker som skall stärka vårt serviceteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, underhåll samt reparationsarbeten av snickeri och metall maskiner.

Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse som kanske har några års erfarenhet som tekniker/mekaniker eller precis har gått ut gymnasiet inom en teknisk inriktning. B-körkort är ett krav. Meriterande är om du har CNC-kunskaper.

Om oss
Sernbrandt Maskiner grundades 1952 och har sedan dess försett snickerier,metallverkstäder, serviceverkstäder och skolor med kvalitets maskiner och förstklassig service. Vi är ett företag som är framåtlutande på tårna med positiv laganda som tycker om att ha kul tillsammans.

Arbetsuppgifter
Du kommer vara en viktig kugge i en storsatsning där din uppgift är att bistå våra befintliga och nya kunder med förstklassig service av deras maskiner. Arbetet kräver att du är noggrann, flexibel och ansvarstagande.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Utöver ovan får du tjänstebil, telefon och en marknadsmässig lön. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning

Intresserad av jobbet? Skicka CV & personligtbrev till Mikael@sernbrandt.se

Servicetekniker - Stockholm

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-18

Ansök nu

Dela detta jobb