teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Servicetekniker, Staffanstorp

Ansök nu

Servicetekniker, Staffanstorp

Vill du bygga din framtid och utvecklas inom ett marknadsledande företag med Volvos starka varumärke inom anläggningsmaskiner? Då kan du vara den vi söker för omgående anställning till vår anläggningen i Staffanstorp.

Vi söker en ansvarstagande, hängiven och engagerad servicetekniker för entreprenadmaskiner. Vill du också se till att livet med Volvos maskiner blir enklare, effektivare och mer hållbart, kan du bygga en riktigt spännande framtid hos oss på Swecon. Vi tar hand om varandra och sätter din säkerhet på arbetsplatsen före allt annat. Vi bryr oss lika mycket om dig som vi gör om våra maskiner. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Att utföra service och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner. Arbetet innefattar allt från akuta reparationer till förebyggande underhåll och arbetet utförs på vår anläggning. Du kommer att jobba i team som stöttar varandra och du är självklart delaktig i utvecklingen av arbetsuppgifterna och verksamheten. Vi ser till att du redan från start får de utbildningar du behöver inom Volvo CEs maskiner för att du ska klara dina arbetsuppgifter på ett bra sätt.

För att lyckas och trivas i rollen

Har du:

 • Tidigare yrkeserfarenheter av service och reparationer av tunga fordon

 • Ett genuint maskin- och motorintresse

 • Goda kunskaper inom el, teknik och hydraulik

 • Behärskar svenska i såväl tal som skrift

 • Kunskaper i engelska

 • Körkort B

 • Goda datorkunskaper

Är du: 

 • Strukturerad

 • Kreativ och lösningsorienterad

 • Ansvarstagande och självgående

 • Serviceminded och gillar att samarbeta med andra

 • Kundfokuserad och förtroendeingivande

Vi erbjuder dig
Ett spännande och fartfyllt arbete som ger utrymme för frihet, initiativtagande och eget ansvar. Du har många kontaktytor både externt och internt, och tas emot av ett härligt gäng nya kollegor. 

Placering 
Du är placerad på anläggningen i Staffanstorp som består av totalt 60 medarbetare, varav 33 medarbetare är service- och utrustningstekniker. 

Så här ansöker du
Du ansöker till tjänsten online. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2023-01-22. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. 

Kontaktuppgifter 
Magnus Lindahl, platschef, 010-556 02 57
Lars-Olle Persson, fackligt kontaktombud IF Metall, 010-556 02 43

Välkommen med din ansökan!

 

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland. 

Med drygt 630 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. 

Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr. 

 

Dela detta jobb

Servicetekniker, Staffanstorp

Swecon Anläggningsmaskiner AB