teknikjobb.se

Servicetekniker Region Stockholm

Företag Kone AB
Ort
Utgår

2019-06-06

Ansök nu

Servicetekniker Region Stockholm

Vi underhåller våra kunders utrustningar baserat på användningen, åldern och andra relevanta faktorer. Med våra skräddarsydda planer ser vi till att alla individuella komponenter och system servas i rätt tid och i enlighet med alla relevanta bestämmelser – oavsett märke.

Vi erbjuder nu ett varierat och spännande jobb som Servicetekniker till Region Stockholm, där du kommer jobba uteslutande i urban miljö, och tillsammans med dina kollegor i teamet vara med och skapa mervärde för våra kunders byggnader, vara drivande i att säkerställa att våra utrustningar är säkra och tillförlitliga.

I ditt arbete ingår åtgärdande av besiktningsanmärkningar, reparationer samt feltagning på våra produkter, alltid med fokus på att hjälpa människor att kunna röra sig smidigt, säkert och bekvämt inom och mellan byggnader.

Du ska till exempel:

  • Hitta lösningar inom service/underhåll och övervaka ute hos våra kunder för att maximera säkerheten, samtidigt som driftstopp och kostnader ska minimeras.
  • Planera, organisera och utföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt, prioritera de viktigaste åtgärderna steg för steg. För att passa i rollen krävs att du är strukturerad, driftig och håller god ordning och reda, samt har god förmåga att planlägga arbetsdagen

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad teknisk- eller industri inriktad gymnasieutbildning eller en YH-utbildning inom Underhåll, El eller Automation. Vi ser det som meriterande om du har en bakgrund från arbete med felsökning inom elkomponenter, jobbat med styr och regler. Och har ett stort intresse av teknik och mekanik. B körkort är ett krav och du måste behärska  svenska och engelska. Har du erfarenhet från branschen och våra produkter så är det mycket meriterande.

Som person är du noggrann och serviceinriktad person som har god förståelse av förebyggande underhåll och dess utveckling. Du planerar och organiserar själv din arbetsdag, jobbar självständigt med stort ansvar. Som person trivs du och tycker det är roligt att bemöta och vara behjälplig mot våra kunder för långsiktiga kundrelationer.

Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-05-06.

Har du frågor är du välkommen att kontakta: Magnus Sjöholm Distriktschef, 070-5805058 alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-2184030

Vi ser fram emot din ansökan!

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2017 omsatte KONE 8,9 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 55 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se

At KONE, we are focused on creating an innovative and collaborative working culture where we value the contribution of each individual. Employee engagement is a key focus area for us and we encourage participation and the sharing of information and ideas. Sustainability is an integral part of our culture and the daily practice. We follow ethical business practices and we seek to develop a culture of working together where co-workers trust and respect each other and good performance is recognized. In being a great place to work, we are proud to offer a range of experiences and opportunities that will help you to achieve your career and personal goals and enable you to live a healthy and balanced life.

Read more on www.kone.com/careers

Dela detta jobb

Servicetekniker Region Stockholm

Kone AB