teknikjobb.se

logga

SERVICETEKNIKER PÅ NIBE ENERGY SYSTEMS

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2021-05-16

Ansök nu

SERVICETEKNIKER PÅ NIBE ENERGY SYSTEMS

NIBE är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu söker vi en ny kollega för att stärka vårt team!

Vi söker nu en servicetekniker till NIBE Energy Systems Serviceavdelning i Markaryd. Supportteamet består av ett 30 tal antal kunniga och professionella tekniker och administratörer.

OM TJÄNSTEN
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är framför allt att ge teknisk support till såväl rörinstallatörer som privatpersoner via telefon i frågor som gäller installation och garantiärenden, men även svara på kundernas tekniska frågor i allmänhet. Produktmässigt är det framför allt inom värmepumpsområdet du kommer att arbeta.  

DIN BAKGRUND
Vi söker en initiativrik, självgående och kommunikativ person som har lätt för att uttrycka sig i tal och skrift, och som har en naturlig känsla för kunden. Du har en god teknisk allmänutbildning och ett antal års erfarenhet inom El, VVS, Ventilation eller Kylteknik. Givetvis är det en fördel med erfarenhet och kunskap från VVS-branschen. Du har god datorvana eftersom du kommer hantera våra kundstödsprogram.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 16 maj 2020. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna.  

Hjärtligt välkommen!

OM NIBE
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 250 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.

varmt välkommen! 

KONTAKTPERSONER
Berry Christensson

Eftermarknadschef

0433-27 30 00

berry.christensson@nibe.se

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

Dela detta jobb

logga
SERVICETEKNIKER PÅ NIBE ENERGY SYSTEMS

NIBE AB