teknikjobb.se

Alldoor- koncernen söker Servicetekniker och Montörer till Stockholm- Mälardalen

Vi söker dig som är positiv och serviceinriktad och vill jobba i ett expansivt men ändå familjärt företag där teamkänslan är i fokus.

Som montör eller servicetekniker arbetar du med bland annat montage, service av portar, elinstallationer och driftsättning av portsystem på kundens anläggning. Du är med fördel en idérik
person som har lätt för att hitta smarta och nya lösningar till problem. Då allt arbete sker hos kund ingår dagliga resor med tillhandahållen servicebil, B körkort är ett krav.

I arbetet ingår bl.a. svetsning och elinstallation så önskvärda kvalifikationer är att du har grunderna i någon av dessa färdigheter med dig. Produktutbildning får du av oss så att du kan uppfylla kundens förväntningar. Viktigt är att du har viljan att lära nya arbetsuppgifter och god social kompetens för ett bra samarbete med kunder, kollegor och arbetsledning.

Du erbjuds möjligheten att få arbeta i team med dagliga kundkontakter. Du får ett omväxlande arbete med frihet under ansvar och goda förtjänstmöjligheter.

Arbetets omfattning: Heltid
Låter det intressant är du välkommen att ansöka till oss på f.ellingsen@alldoor.se eller till VD Tonny Ellingsen 0705442770.
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att ansöka!

Vem är Alldoor- koncernen?
Alldoor- koncernen består av tre bolag ADP Alldoor portar AB, Hovmaporten AB samt SBH Portservice AB. Koncernen erbjuder ett stort urval av portar till den svenska marknaden och har en etablerad serviceorganisation i Sverige.

 

 

Servicetekniker och Montörer till Stockholm-

Ort
Utgår

2021-08-10

Ansök nu

Dela detta jobb