teknikjobb.se

Vi söker en servicetekniker till vår verkstad i Nyköping. I rollen som servicetekniker så kommer du att ansvara för övergripande serviceunderhåll av Swedish Agro Machinerys produktsortiment. Vi erbjuder ett spännande arbete som servicetekniker och du får goda möjligheter att påverka din arbetssituation. Det är en självständig roll där ditt driv och din förmåga att ta ansvar kommer vara avgörande. En stor del av jobben utförs med servicebil direkt hos kund. Därför är det en nödvändighet att du har körkort med B-behörighet.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat felsökningar, reparationer och allmänt underhåll av lantbruksmaskiner och jordbruksredskap. Du kommer att arbeta nära slutkund och därför är det mycket viktigt att du är duktig på att skapa relationer. Det är bra om du har några års erfarenhet i branschen.

Vi erbjuder ett spännande arbete som servicetekniker med regelbundna utbildningar för våra produkter samt har vi en bra support vid reparationer och servicefrågor. Det är en självständig roll där ditt driv och din förmåga att ta ansvar kommer vara avgörande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verkstadschef Lars Andersson via telefon 073-146 26 04. Sök tjänsten genom att skicka in ett cv och ett personligt brev via "Ansök nu".

Servicetekniker, Nyköping

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-07

Ansök nu

Dela detta jobb