teknikjobb.se

Servicetekniker/Montör Hiss, Malmö

Företag Cramo
Ort
Utgår

2019-11-27

Ansök nu

Servicetekniker/Montör Hiss, Malmö

Vi söker nu en Servicetekniker/Montör med passion för kvalité och service till vår depå i Malmö. Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

I rollen som Servicetekniker/Montör är du kvalitetsansvarig för service, underhåll, reparationer av våra produkter. Du har ett nära samarbete med din tillhörande grupp och ni ansvarar gemensamt för produkterna hiss och ställning. I ditt arbete som Servicetekniker/Montör arbetar du med montage och de-montage av hissar samt utför returkontroller av återlämnade produkter, reparationer och gör bedömningar om mer omfattande åtgärder krävs. Arbete med plock, montage och de-montage av ställning kan förekomma. Du utför arbete både på Cramos depå och ute hos kund.

NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

MATTIAS LINDBERG

Prisanalytiker

"En kombination av fantastiska kollegor och en god atmosfär är två av de saker som bidrar till att jag trivs så bra här på Cramo. Utöver det så har jag förmånen att kunna göra skillnad i min roll."

HELENA RUGE

Innesäljare

"Ett fartfyllt och stimulerande arbete med alla möjligheter till personlig utveckling. Positiv företagsanda som bidrar till en stark teamkänsla"

HANNAH HENRIKSSON

tf Depåchef

"Att man får vara med om allt – kunder och deras planering och dagliga arbete, leda mitt team av medarbetare och ta tillvara deras idéer och även vara delaktig i verksamhetsutvecklingen."

ANDREAS JOHNSON

Maskinsamordnare

"Gemenskapen & arbetskamraterna! Cramo är ett stabilt företag som ständigt leder utvecklingen. Cramo har bra värderingar och här finns många spännande tjänster att söka om man gillar utmaningar."

Vem är du?

Vi ser gärna att du har el- eller maskinteknisk gymnasieutbildning eller liknande som grund. Yrkeserfarenhet från arbete med mekanik, fordons el och hydraulik är meriterande. God datorvana och B-körkort är ett krav, har du dessutom truckkort är det meriterande.

Du är praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när så behövs och har inga problem med att arbeta på hög höjd. Du uppskattar ett varierande arbete och trivs med att arbeta självständigt.

Vi ser att du har en positiv inställning, är lugn och pålitlig. Då du är Cramos ansikte utåt och dagligen har kundkontakt är det viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

 

Dela detta jobb

Servicetekniker/Montör Hiss, Malmö

Cramo