teknikjobb.se

Servicetekniker/Montör, Byggetablering

Företag Cramo
Ort
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Servicetekniker/Montör, Byggetablering

Vi söker nu dig som vill arbeta som Servicetekniker/Montör på Cramos nya byggetableringsavdelning i Växjö. Som servicetekniker/Montör arbetar du främst med hantering av bodar och bodetableringar men även med övriga produkter inom byggetablering. Du arbetar löpande med underhåll, kundanpassningar, returkontroller och service av utrustning. Arbetet går ut på att se till att våra kunder i alla lägen får en bra dag på jobbet med fungerande maskiner/produkter och god service. Du kommer bli delaktig i utvecklingen av vår verksamhet och ha en daglig kontakt med våra kunder.

Vem är du?

För att trivas i rollen som Servicetekniker/Montör är du driven och har en vilja att lära dig, är en ansvarstagande, lösningsorienterad och trygg person. Du är öppen, händig och orädd att ta i när det behövs och gillar när det är ett högt tempo. Det är viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra då du är Cramos ansikte gentemot våra kunder. 
Vi ser även att du har ett stort teknikintresse och erfarenhet av praktiskt arbete. Du har fullgjord gymnasieutbildning och god datorvana, B-Körkort är ett krav.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

  • Ett attraktivt friskvårdsbidrag

  • Våra medarbetare är berättigade till bonus

  • One Cramo Aktiesparprogram

  • Webbaserad pensionsrådgivning via Lifeplan

  • Benifys förmånsportal med stort utbud

  • Kollektivtal

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.

Joakim Brauer | Kontaktperson
Skicka email

Dela detta jobb

Servicetekniker/Montör, Byggetablering

Cramo