teknikjobb.se

Servicetekniker/Mekaniker Borlänge/Sälen

Ort
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Servicetekniker/Mekaniker Borlänge/Sälen

 

Vill du utvecklas i en starkt växande bransch? Vi på Swecon söker nu en erfaren och självgående servicetekniker!

Om tjänsten

Som servicetekniker hos oss på Swecon arbetar du med varierande arbetsuppgifter, har stor möjlighet att själv styra hur din arbetsdag ser ut och är delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Du utför servicearbeten och reparationer på entreprenadmaskiner, både ute på plats hos kunden och i vår verkstad. Det är allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationsärenden. Vi arbetar enligt LEAN och kvalitetssäkrar våra arbeten och du utför ”egenkontroll” på de arbeten du själv gör.

Om dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet från fordonsbranschen, gärna att du arbetat med entreprenadmaskiner eller tunga fordon. Har du erfarenhet av el, teknik, hydraulik och heta arbeten är det ett plus. B-körkort är ett krav, har du även krankort eller truckkort är det meriterande. Arbetet innefattar dokumentation och tidrapportering, därför ser vi gärna att du är en van datoranvändare.

Som person är du strukturerad, disciplinerad och effektiv. Då en del arbeten görs ute hos kund ser vi även att du är serviceinriktad, självgående och kan ta egna initiativ. Du ser vad som behöver göras och löser problem som uppstår. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Vårt erbjudande

Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet. På anläggningen i Borlänge har vi stark sammanhållning och arbetar gemensamt för att utveckla verksamheten till nästa nivå.

Vi erbjuder utbildning och vidareutbildning inom flera områden, till exempel el, hydraulik, produktkunskap och personlig säkerhet.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Du utgår från anläggningen i Borlänge eller från hemmet.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 31 oktober 2019.

Eventuella frågor besvaras av:
Platschef Tord Lindblom, 010-556 26 05
Fackombud Metall Tomas Welander, 010-556 28 56

Välkommen med din ansökan!

 
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se


Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 600 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2018).

Dela detta jobb

Servicetekniker/Mekaniker Borlänge/Sälen

Swecon Anläggningsmaskiner AB