teknikjobb.se

Har du bakgrund inom el och ett stort tekniskt intresse? Värdesätter du säkerheten men är samtidigt lösningsfokuserad? Då är tjänsten hos Effekta AB perfekt för dig! 
Effekta är ett av de ledande bolagen inom nödbelysning- och utrymningssystem och jobbar i projekt-form, som bland annat Citytunneln och ESS.

Rollen
Som Servicetekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att installera, underhålla och serva Effektas produkter, där även felsökning ingår. Regelbunden kontakt med leverantörer ingår även i tjänsten. Tjänsten är uppdelad i tre delar; där man 1 vecka arbetar inne i verkstaden, 1 vecka arbetar ute i närområdet och 1 vecka där man reser runt i Norden. Som Servicetekniker ingår man i ett team om 6 personer som alla har gedigen erfarenhet inom området.

Du erbjuds
Du får möjlighet att vara en del av Effektas fortsatta tillväxtresa, som redan är i framkant i sin bransch och arbetar med stora, spännande projekt. Du startar din anställning med en 3–6 månaders upplärning (beroende av tidigare erfarenheter) för att sedan gå över i självständigt arbete. I rollen som Servicetekniker får du tillgång till tjänstebil och du utgår hemifrån.

Din profil
I rollen som Servicetekniker ser vi att du har följande kvalifikationer; 
- Intresse inom teknik och/eller el 
- Gymnasial utbildning inom elektronik med flerårig arbetslivserfarenhet
alternativt
- Eftergymnasial utbildning som tekniker/ingenjör med några års arbetslivserfarenhet
- B-körkort 
- Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska 
- God datavana och systemförståelse 

Som Servicetekniker ser vi att du är nyfiken och engagerad samt gärna tar egna initiativ då du är lösningsorienterad och arbetsam som person. För att fungera i rollen på bästa sätt ser vi även att du i stressiga situationer bibehåller logiskt tänkande samt är säkerhetsmedveten. Effekta värdesätter dina personlighetsdrag högt.

Bra att veta!
Tjänsten som Servicetekniker är en direktrekrytering på heltid med start enligt överenskommelse.

Intresserad?
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Eklund på telefon 040 611 07 70. 

Välkommen med din ansökan!

Logga

SERVICETEKNIKER MED EL-BAKGRUND OCH STORT TEKNIKINTRESSE SÖKES!

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb