teknikjobb.se

Gillar du maskiner och att jobba med service? Johansson Maskin AB säljer lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner, skoter/ATV, skog & trädgårdsmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster inom dessa områden. Vi är 25 anställda och finns i Vännäsby och Sikeå. Nu behöver vi bli fler och söker en mekaniker till vår anläggning i Vännäsby. Vill du bli en i vårt serviceteam?

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Det är omväxlande och kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av maskiner. 

Vi vill att du ska utvecklas hos oss. Därför erbjuder vi dig både interna och externa utbildningar – så att du alltid ska ha kunskap om den senaste tekniken.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:

  • Goda förutsättningar att samarbeta i ett arbetslag och trivas med att träffa våra kunder
  • En teknisk utbildning och även praktisk erfarenhet av arbete med fordon.
  • goda kunskaper inom el och hydraulik
  • Datorvana
  • Körkort, lägst B
  • Det är också viktigt att du behärskar engelska.

Du är självgående och tycker att det ger energi att hitta lösningar på nya problem. Eftersom du är utåtriktad, trivs du också med att jobba tillsammans i team och du bidrar till en bra stämning.

Vill du ha mer information om tjänsten, kontakta Lage Lundström 0935-39931

Om arbetsgivaren

Johansson Maskin AB är ett fullserviceföretag inom lantbruk, entreprenad, skogsma­skiner, skoter/ATV, skog och trädgård. Våra varumärken är b.l.a

Massey Ferguson, Weidemann, WackerNeuson Trejon, Lynx, Can Am, Husqvarna och Stihl. Vi är ett 25-tal anställda på våra försäljnings- och serviceanläggningar i Vännäsby och Sikeå.

SERVICETEKNIKER LANTBRUK & ENTREPRENADMASKINER

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-12

Ansök nu

Dela detta jobb