teknikjobb.se

logga

Servicetekniker - kraften bakom kraften!

Ort
Utgår

2021-10-30

Ansök nu

Servicetekniker - kraften bakom kraften!

Servicetekniker - kraften bakom kraften!

Vill du arbeta med frihet under ansvar och samtidigt tillhöra ett marknadsledande globalt bolag? Skulle du trivas med att, periodvis, vara ute på fältet och ha ett intensivt arbetsschema? Och sedan få möjligheten till en längre ledighet, interna utbildningar eller kanske ett uppdrag ute hos något av våra dotterbolag i Australien, Sydafrika eller Dubai? Om svaren är JA på dessa frågor, kan detta vara ditt drömjobb!

Nu söker vi en resande Servicetekniker till Reinhausen Norden

Placering - utifrån din bostadsort

Din roll

Din roll är varierande och ingen vecka är den andra lik. Som Servicetekniker jobbar du i huvudsak med inspektioner, underhåll och reparationer ute hos kund. Våra kunder är främst elkraftsbolag eller större industrier med egen elförsörjning som finns i hela Norden. Under perioden april till oktober har vi en intensiv arbetsperiod med många revisioner och du kan räkna med att vara på resande fot större delen av veckorna.

Under resten av året är det lugnare. Då finns möjlighet att gå interna utbildningar för certifiering av produkter samt att arbeta med mindre servicejobb. För den lite mer äventyrliga Serviceteknikern så kan man ta uppdrag hos något av våra dotterbolag i andra delar av världen eller kanske ta en längre ledighet för att lägga tid på någon vinterhobby eller annat äventyr?

Reinhausen Nordic har kontor och produktion i Täby i Stockholm och här finns 10 kollegor. Koncernens huvudkontor ligger i Tyskland och där finns många fler kollegor med lång och gedigen erfarenhet av både produkter och service som alltid finns tillgängliga för att stötta och hjälpa. I rollen som Servicetekniker har du möjlighet att utgå från din bostadsort.

Vem är du?

Vi söker dig med god och bred erfarenhet av tekniskt och mekaniskt arbete och någon form av el-teknisk erfarenhet/kunskap. Du kommer få en gedigen introduktion och utbildning under ditt första år, så vi söker dig som har den rätta attityden som vi kan lära upp. Dock vill vi att du har med dig mekaniken och gärna elektroniken, genom utbildning, arbete och intresse. Samt att du redan har en resande roll idag, alternativt haft det tidigare och längtar tillbaka.

B-körkort är ett krav och du måste kunna tala, förstå och skriva god engelska. Vi ser gärna att du även har en god nivå i svenska samt om du pratar finska är det ett plus.

För att trivas och lyckas i rollen, behöver du ha en god problemlösningsförmåga och du drivs av att självständigt kunna lösa tekniska utmaningar. Du har ett sinne för detaljer, är noggrann och handlingskraftig. Som ansiktet utåt för vår verksamhet behöver du också trivas med att möta nya människor.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För mer information om tjänsten och processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Alsterberg på mail lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Du ansöker med CV och personligt brev genom att trycka på ”Sök tjänst.”

Sista ansökningsdag är 2021-10-30, dock gör vi ett löpande urval så vänta inte med att ansöka!

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

logga
Servicetekniker - kraften bakom kraften!

Roi Rekrytering Sverige AB