teknikjobb.se

Servicetekniker, Jönköping

Vi söker nu en Servicetekniker med känsla för kvalité och service till vårt Distributionscenter i Jönköping. Vårt Distributionscenter är navet i Mellersta Götaland och här samlas alla Cramos olika produktgrupper och totalt ca 25 anställda. Vi tror på att genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus så kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans.

I rollen som Servicetekniker kommer du i huvudsak arbeta med returhantering av våra produkter. Det innebär att du tar emot returer, genomför skadekontroller, rengör och funktionskontrollerar, lastar och lossar samt utför vissa lättare reparationer.

Du kommer att arbeta med vårt uthyrningssortiment byggmaskiner. Du ansvarar själv för dokumentation och uppföljning av dina serviceärenden för att säkerställa att vi kan leverera högsta kvalité på våra maskiner.

NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

MATTIAS LINDBERG

Prisanalytiker

"En kombination av fantastiska kollegor och en god atmosfär är två av de saker som bidrar till att jag trivs så bra här på Cramo. Utöver det så har jag förmånen att kunna göra skillnad i min roll."

HELENA RUGE

Innesäljare

"Ett fartfyllt och stimulerande arbete med alla möjligheter till personlig utveckling. Positiv företagsanda som bidrar till en stark teamkänsla"

ANDREAS JOHNSON

Maskinsamordnare

"Gemenskapen & arbetskamraterna! Cramo är ett stabilt företag som ständigt leder utvecklingen. Cramo har bra värderingar och här finns många spännande tjänster att söka om man gillar utmaningar."

ANTONIO SAKIC

Innesäljare

"Att ge kunderna bästa möjliga service och följa deras vardagliga projekt! Cramo är ett stort och stabilt företag med många trevliga kollegor. Flera utvecklingsmöjligheter genom många olika tjänster."

Vem är du?
Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker. Vi tror att du en lagspelarare som värdesätter att sitt arbeta skapar nytta, både för kunder och sina kollegor. Du tar ansvar, kommer med initiativ och hjälper gärna till. Du tycker om att hitta det bästa och mest effektiva lösningen på de problem som uppstår och tycker om när det finns tydliga mål att arbeta emot.

Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande med inriktning teknik, transport, maskin eller bygg.

  • Du har god datorvana och B-körkort.

  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

  • Det är meriterande om du har Truckkort

Du är praktisk lagd med tekniskt intresse och har ett utpräglat servicesinne. Vi förväntar oss inte att du skall ha kunskap om våra nischade produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

  • Ett attraktivt friskvårdsbidrag

  • Webbaserad pensionsrådgivning via Lifeplan

  • Benifys förmånsportal med stort utbud

  • Kollektivtal

  • Möjlighet till bonus

  • Goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

TrovärdighetVi agerar alltid ärligt och vårt mål är att göra kundens arbetsdag enklare. Kundens framgång är nyckeln till Cramos framgång. Vi har ett tydligt mål som innebär att vi alltid ska sätta kundens intressen före våra egna.

UtvecklingsviljaCramo söker alltid nya lösningar utifrån de utmaningar vi ställs inför. För att möta kundens behov utifrån deras ständigt förändrade förutsättningar skapar Cramo nya affäremodeller, erbjudande och produkter. Vi har som mål att alltid ligga steget före våra konkurrenter.

EngagemangCramo strävar alltid efter att förstå kundens behov lika bra eller bättre än dem själva. Kunden ska alltid kunna nå oss och vi ska alltid leverera ett mervärde till kunden.

Julia Johansson | Kontaktperson

 Skicka email  +46736747224

 

Servicetekniker, Jönköping

Företag Cramo
Ort
Utgår

2020-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb