teknikjobb.se

Certex Svenska AB behöver utöka serviceorganisationen och vi söker därför efter en servicetekniker till Stockholmsområdet. Du som söker denna tjänst kommer ingå i ett team om 10 personer som jobbar med inspektion och service av lyftutrustning och fallskyddsprodukter och dessutom diverse riggningsarbete. I tjänsten kommer du också att vara tillgänglig för montage av fallskyddssystem tillsammans med vårt gäng inom Height & Safety på vårt dotterbolag Klätterteknik. Arbetet som servicetekniker är självständigt i den mån att du oftast arbetar ensam hos kund med back-up från övriga teamet. I tjänsten ingår en del resande och övernattningar.

Vi erbjuder:
Ett utvecklande arbete i ett härligt team. Certex ligger i framkant vad gäller kvalitet och säkerhet, för att uppnå detta erbjuds du gedigen utbildning inom vårt produktområde. Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du utgår från hemmet.

Certex ingår i Axel Johnsson-koncernen. Vi tillämpar förmåner och villkor enligt kollektivavtal.

Din profil:
För att lyckas i uppdraget servicetekniker i Certex serviceteam behöver du kunna arbeta självständigt, ha ett tekniskt intresse och kunna samarbeta i grupp. Kunskaper inom lyft och fallskyddsprodukter samt dess regelverk är meriterande. Då tjänsten innebär arbete ute på fältet tillsammans med serviceteamet är det en självständig "teammedlem" vi söker. Du skall trivas med att arbeta med noggrannhet och givna regler för arbetsuppgifterna. Du skall ha en hög egen drivkraft samt ha en god initiativförmåga för att i samarbete med övriga i serviceorganisationen kunna driva denna satsning framåt.

Kvalifikationer:
· Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
· Körkort
· Datavana för hantering av olika journal och administrativa system.
· God förståelse för tidsåtgång och ett sunt ekonomiskt tänkande med kunden i fokus.
· Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Personliga egenskaper:
Du skall vara strukturerad och social och kunna se vikten av långvariga kundrelationer och ha ett bra driv. Har du ett öga för att bibehålla befintliga affärer samt utveckla nya hos de kunder du är ansvarig för kommer du att lyckas väl.

Information och ansökan:

Arbetsplats:
Placering i hemmet.

Arbetsområde:
Mälardalen samt enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tillämpar provanställning.

Servicetekniker inom lyft

Ort
Utgår

2019-04-14

Ansök nu

Dela detta jobb