teknikjobb.se

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Kvalitet i fokus!
Som mångårig leverantör av lyftdon och kransystem åt några av Sveriges tyngsta industrier har vi arbetat upp en gedigen erfarenhet och vet vad som fungerar bäst för våra kunders olika behov.

Vi är i Gästrikland och Dalarna idag ca 40 engagerade medarbetare som består av Elektriker, Mekaniker, Konstruktörer och Projektledare med stor erfarenhet av underhåll på lyftdon och portar hos våra avtalskunder, och vi vill nu bli fler! Är du en av oss?

Vi söker nu Servicetekniker för både mekaniskt och elektriskt underhåll.
Du kommer att arbeta med service och underhåll av traverser, lyftdon och portar med stort fokus på förebyggande underhåll. Andra arbetsuppgifter beroende på kompetens hos dig som vi anställer kan vara felsökning, reparationer, nymontage och moderniseringar. Utvecklingen av arbetssätt och förbättringar av maskinutrustningar för ökad tillgänglighet är också uppgifter som en servicetekniker hos oss arbetar med. Resor ingår i tjänsten.

Om dig

  • Vi söker dig som har verkstadsteknisk eller elteknisk utbildning och gärna tidigare erfarenhet av underhåll inom industrin.

  • Erfarenhet av service och underhåll på kranar, portar och lyftdon samt elektrisk felsökning är meriterande.

  • Som person är du flexibel med en vilja att lära och ta dig an olika arbetsuppgifter. 

  • God social kompetens och kommunikationsförmåga. Du har lätt för att samarbeta och att kunna skapa goda kontakter med både kollegor och kunder är viktiga egenskaper.

  • B-körkort är ett krav

Låter det här intressant?

I så fall ser vi fram emot att höra från dig!
Skicka in din ansökan och berätta vem du är och på vilken ort du vill arbeta med oss.
Urval och intervjuer sker löpande registrera därför din ansökan så snart som möjligt!

Servicetekniker inom El och Mek i Dalarna

Företag Midroc
Ort
Utgår

2021-08-01

Ansök nu

Dela detta jobb