teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Servicetekniker - Industrihydraulik till Bosch Rexroth i Kiruna

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2022-06-12

Ansök nu

Servicetekniker - Industrihydraulik till Bosch Rexroth i Kiruna

Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg och säker helhetsleverantör. Vår ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda våra kunder det allra bästa. I Norden arbetar cirka 900 medarbetare med utveckling, produktion och försäljning. Nu söker vi en ny medarbetare i Kiruna.

Är du den vi söker?

Brinner du för att ge vår kund den bästa tänkbara servicen och lösningar? Att få jobba i en miljö med produkter och system i världsklass. Fokus för denna tjänst ligger inom industriell hydraulik med fokus på smarta system och produkter.

Tjänsten tillhör Unionen.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå vår grupp med fältservicetekniker där ett team är lokaliserat i Kiruna. I jobbet ingår felsökning av hydrauliska system till idriftsättning och installation av kompletta hydraulsystem. I rollen utbildar vi dig till att ha en naturlig förmåga att förstå hydrauliska system och ta fram moderniseringslösningar för att säkra effektiv drift hos kund.

Då tjänsten innebär mycket kundkontakter är det viktigt att du är lyhörd och kan hjälpa kunder med nya lösningar. En del av tjänsten är att sälja in våra produkter/lösningar och tjänster samt vara vår spetskompetens mot våra kunder.

Placeringsort är i Kiruna och huvudsakliga arbetsplatsen är i Malmfälten. Resor förekommer även till andra kunder i norra Sverige.

 

Fältservice hos oss innebär:

- att du är självgående när det gäller operativa arbetsuppgifter samt att du har en god kommunikationsförmåga, är ansvarstagande, strukturerad och trivs i en föränderlig miljö där förmåga till problemlösning är ett krav.

- att du utför felsökning för avhjälpande service.
Du kommer delta i försäljningsprocessen som tekniskt stöd till säljare. Vidare kommer du informera, ge råd och anvisningar om handhavande.
Rapportering sker efter varje avslutat jobb, vid felaktigheter rapporteras dess orsak samt förslag till åtgärder görs enligt gällande rutin. Din arbetsvecka kan innebära att du har ca 2 - 3 resdagar, vilket ibland inkluderar övernattning.

 

Erfarenhets- och kunskapskrav

  • Tidigare erfarenhet från underhåll och felsökning av hydraulik, industri- eller mobilhydraulik.

  • Relevant utbildning inom teknikområdet

  • Kunskaper i Officepaketet och datorvana

  • Eget driv att öka försäljning och utföra kundbesök

  • Tjänsten kräver B-körkort

  • Svenska och engelska i tal och skrift

  • Fördelaktigt med kunskaper inom styr och reglerteknik

 

Vi inom Bosch Rexroth har stora möjligheter till interna utbildningar inom området. Till hjälp finns kollegor på företagets avdelningar i Sverige, Norden och Europa.

 

Personliga egenskaper

Vi sätter stort värde på förtroende och initiativförmåga. Du trivs med att jobba både självständig och i grupp där du får planera och strukturera upp ditt arbete. Du har ett driv att möta kunder och interna specialister och föra intressanta dialoger och lösningar framåt.

 

Engagerad: Att självständigt och i team ge bästa tänkbara service till kunder och kollegor.

Strukturerad: Planerar, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt.

Självgående: Ansvarar för sina uppgifter och planerar sin arbetsdag.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss har du möjlighet att jobba med spännande arbetsuppgifter och vara en del av navet i vår organisation. Du kommer till ett företag som har tydliga värderingar och som värnar om mångfald. Vi är måna om våra medarbetare och hos oss är det möjligt att förena det professionella med det privata. Ömsesidigt förtroende är självklart för oss och du får både eget ansvar och möjligheter att utveckla din kompetens. Dessutom finns det unika utsikter för dig att utvecklas både vid Bosch Rexroth i Sverige och inom Bosch globalt. Utöver det erbjuder vi våra medarbetare bra förmåner.

 

Kontakt och ansökan

Bosch Rexroth samarbetar i den här rekryteringen med Jefferson Wells (ManpowerGroup) med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Vid frågor kontakta Servicechef Joel Nordkvist 072-207 26 08 alternativt ansvarig rekryterare Tom Jakobsen på 070-270 27 67, e-post: tom.jakobsen@jeffersonwells.se

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Servicetekniker - Industrihydraulik till Bosch Rexroth i Kiruna

Jefferson Wells