teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Servicetekniker för teknisk support med kundkontakt.

Ort
Utgår

2022-12-15

Ansök nu

Servicetekniker för teknisk support med kundkontakt.

Om företaget
Kalmar Motor har designat och tillverkat dragtraktorer för flygplan i över 45 år och är ett av de äldsta företagen i branschen. Däremot nöjer vi oss inte med det.

Först och främst arbetar vi på Kalmar Motor ständigt med att förbättra vårt utbud av dragtraktorer och på så sätt bidrar vi till teknikens utveckling på många sätt som ingen annan tillverkare på marknaden.


Dina arbetsuppgifter
Är du genuint teknikintresserad och tycker om att serva och laga maskiner?
Då kan denna tjänst vara något för dig!

Kalmar Motor AB söker dig som trivs i en högteknologisk internationell miljö och som vill jobba som Servicetekniker för kundsupport och reparationer av tekniskt avancerade maskiner.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå utav service och reparationer av kundens maskiner, telefonsupport, hantering av reservdelar och reklamationer till leverantörer.

I första hand kommer du att arbeta i vårt eftermarknads team men du kommer även att ha direktkontakt med produktionen av maskinerna.

Kalmar Motors kunder finns över hela världen så arbetet innebär en del resor men du kommer även att arbeta från vårt kontor i Kalmar.

För att trivas i rollen bör du gilla att arbeta självständigt och kunna ta många egna beslut.

Lyckas man bra i den här rollen finns det en stor utvecklingspotential inom företaget.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag dagtid.


Din profil
Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning och/ eller erfarenhet av mekanisk montering gärna av avancerade maskiner.

Du har ett stort tekniskt intresse samt ett praktiskt handlag och tilltalas av att jobba i teknikens framkant där du lyckas identifiera och lösa mekaniska och tekniska problem.

Då rollen innebär samarbete både internt och externt är det viktigt att du är kommunikativ, social och uppskattar att ha kontakt med kollegor och kunder.

Du är en god problemlösare och har en förmåga att ta ett omfattande arbete från start till mål. Du kännetecknas även av gott ordningssinne, kvalitetsmedvetenhet och ett stort eget driv.

Datorkunskap är nödvändig och kunskap om mjukvaror och maskiner är en merit.

Dina kunskaper i Svenska och Engelska är god i både tal och skrift.

Erfarenhet från tunga fordon är en merit.

Tyska och övriga språk en också meriternade.

B-körkort är ett krav.

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att kontakta Anna Svensson på anna.svensson@premier.se

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast den 16 november. Vi jobbar med löpande urval, så skickar gärna in din ansökan redan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder.

För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet.

Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

 

Dela detta jobb

logga
Servicetekniker för teknisk support med kundkontakt.

Premier Service AB