teknikjobb.se

Logga

Servicetekniker för CNC maskiner

Företag DynaMate
Ort
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Servicetekniker för CNC maskiner

DynaMate AB har kontor i flera delar av Sverige och våra kunder finns i första hand inom tillverkningsindustri och fordonsindustri. På vårt kontor i Eskilstuna har vi en bredd av kompetenser för att hjälpa industrin med maskinunderhåll och service.

Vår avdelning har flertalet spännande uppdrag och nya projekt i Sverige. Därför behöver vi nu anställa ett par servicetekniker med erfarenhet av CNC maskiner.

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att jobba med felsökning, underhåll och reparation av bearbetningsmaskiner både mekaniskt och elektriskt. Meriterande att du behärskar minst ett av de vanligaste styrsystemen. Vi ser gärna att du har kunskaper i engelska och tyska.

Vi tror att du som människa är en noggrann och ansvarstagande person, som är social, positiv och har servicekänsla. 

Arbetsuppgifter

Som Servicetekniker för CNC maskiner hos DynaMate AB får du ett självständigt, spännande arbete som vi vill ska vara utvecklande för dig, både yrkesmässigt och som person.

Tjänsten innebär bl.a. att du kommer utför akut och förebyggande underhåll på alla typer av bearbetningsmaskiner och produktionsanläggningar i tillverkningsindustrin, felsökning, linjärstyrningsbyten, spindelrenoveringar, växellådsrenoveringar mm.

Vi har via DynaMate ägda CNC factory i Värnamo möjlighet att renovera verktygsspindlar upp till 22 000rpm, CNC factory utför även styrsystembyten.

I jobbet ingår resor och du behöver ha B körkort då arbetet oftast utförs på plats hos kund. 

Välkommen att skicka in en ansökan redan idag! 

Information och ansökan

Kollektivavtal: Teknikavtalet.
Placeringsort/ Utgångspunkt: Eskilstuna, Svista industriområde
Kontaktperson är Operativ chef, Andreas Johansson, mobil: 070-710 99 70.

Dela detta jobb

Logga
Servicetekniker för CNC maskiner

DynaMate