teknikjobb.se

Servicetekniker - fjärrvärme/fjärrkyla - Vattenfall

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-19

Ansök nu

Servicetekniker - fjärrvärme/fjärrkyla - Vattenfall

Vill du följa med oss på resan mot en fossilfri framtid? På Vattenfall har vi beslutat oss för att göra ett fossilfritt liv möjligt inom en generation. Nu söker Vattenfall Värme en ny talang som vill vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle.Det här är vi, dina nya kollegor

Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om mot ett fossilfritt liv. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt huvudkontor i Solna.
I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i femton kommuner. Värme Sverige är den fjärde största fjärrvärmeleverantören i Sverige och levererar hållbar uppvärmning till cirka 200 000 svenska hushåll samt värme, kyla och ånga till industrikunder. Att vår huvudprodukt fjärrvärme spelar en viktig roll i det nya cirkulära samhället är vi extra stolta över. 
Vill du arbeta som Servicetekniker i en kundnära roll? Nu söker distributionsavdelningen nya servicetekniker till vårt serviceteam i Uppsala!
 
Om rollen
Som servicetekniker i Uppsala erbjuds du ett mångsidigt arbete. Du kommer att arbeta med energimätarfrågor, servicearbete och underhåll av kunders undercentraler liksom rondering och underhåll av Vattenfalls egna undercentraler. Att bistå våra säljare med tekniskt stöd är också en del av arbetsdagen. I tjänsten ingår beredskap inom Uppsala.

 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: 
• Felavhjälpning och rådgivning av kundägda undercentraler.

• Energimätarfrågor (nymontage, revisionsbyten och kommunikationsfel).

• Drift och underhåll av Vattenfalls egna undercentraler.

• Utföra service hos kunder med serviceavtal 
Din profil


 
För denna roll ser vi det som meriterande att du: 
• Har erfarenhet som service- eller drifttekniker inom energi, VVS, process eller motsvarande

• Har B-körkort (krav)

• Behärskar svenska(krav) och engelska(merit) flytande i tal och skrift

• Har viss systemvana 
Du kommer vara vår ambassadör utåt när du jobbar ute hos kund, och vi söker därför dig som är serviceinriktad och alltid kan bemöta kunden väl. Du kan lätt anpassa dig efter nya omständigheter och tycker det är kul att lära dig nya produkter och tjänster till kund. När du arbetar är du noggrann och följer de rutiner som finns. Du är självgående och klarar att arbeta självständigt ute hos kund, samtidigt som du gärna samarbetar och har en teamkänsla med dina kollegor.
Vattenfall arbetar alltid för en säker arbetsplats och du har alltid din arbetsmiljö i fokus och rapporterar in avvikelser och brister. 
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss blir du en del av ett starkt team med trevliga kollegor. Organisationen är engagerad och motiverad och står inför flera spännande utmaningar. Vi erbjuder ett omväxlande arbete, ett modernt ledarskap och många kontaktytor. Att livet i sin helhet ska gå ihop är en självklarhet för oss, vi lägger stor vikt vid att du ska hitta en balans mellan arbete och fritid och erbjuder attraktiva personalförmåner. Som medarbetare på Vattenfall Värme är du delaktig i att skapa framtidens uppvärmning och att forma morgondagens fossilfria energisamhälle. 
Placering: Uppsala


 
Nyfiken? Så här får du veta mer!
 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Elin Vestman, telefon 0706-27 05 71.

För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Anders Olsson, telefon 070-0786 840.

 
Fackliga representanter är. Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Göran H Karbin, SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.


 
Varmt välkommen med din ansökan! Skicka med ett CV och ett personligt brev, senast 10 oktober.


 
Obs! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.


 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.Att arbeta inom Vattenfall Värme innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Dela detta jobb

Servicetekniker - fjärrvärme/fjärrkyla - Vattenfall

Vattenfall AB