teknikjobb.se

Servicetekniker/Felsökare? Vi har en möjlighet för dig!

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-06-28

Ansök nu

Servicetekniker/Felsökare? Vi har en möjlighet för dig!

Har du erfarenhet av arbete som servicetekniker och felsökning? Vi på Eterni letar nu efter denna kompetensen till ett omgående, långsiktigt behov. Varmt välkommen att skicka in ditt CV redan idag! 

OM TJÄNSTEN
Som servicetekniker och felsökare arbetar du med service, felsökning och reparation av tåg. Felsökningen sker till stor del via PLC. Du arbetar även mycket utifrån el-scheman, men även med de mekaniska delarna på tåget. Du behöver ha en bakgrund från automation eller någon annan utbildning där du kommit i kontakt med såväl mekanik som el. Du är även lämpligt med erfarenhet av fordonssystem, service, styrsystem och underhåll. Kunskaper i PLC teknik och grundläggande PC-kunskaper är meriterande. Du behöver kunna läsa och förstå el-schema, pneumatiska och mekaniska ritningar. Har du jobbat med reparation med tåg tidigare är detta mycket meriterande.

Har du inte all erfarenhet vi efterfrågar? Skicka in ditt CV så tar vi ett samtal därifrån. 

ÖVRIG INFORMATION
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor, tveka inte att kontakta Josefine Ågren via josefine.agren@eterni.se eller på 073-861 72 34. 
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.  Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Ansökningar via mejl hanteras inte. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Servicetekniker/Felsökare? Vi har en möjlighet för dig!

Eterni Sweden AB