teknikjobb.se

Logga

Servicetekniker Eftermarknad

Företag Lindbäcks
Ort
Utgår

2019-09-28

Ansök nu

Servicetekniker Eftermarknad

Vi är Sveriges ledande företag inom industriellt byggda flerbostadshus i trä. Vi är ett familjeföretag med rötterna i Norrland och har lång erfarenhet och god kunskap i byggnation, produktionsprocesser och projektutveckling. Nu är vi inne i en tillväxtfas där vi investerat i en ny produktionsanläggning med målet att bli Europas modernaste producent av flerbostadshus. Den nya anläggningen på Haraholmen i Piteå, helt försörjd av solenergi och fjärrvärme, kommer att medverka till att vi tredubblar vår produktion och leverans av nyckelfärdiga flerbostadshus till våra marknadsområden över hela landet. På Lindbäcks är vi kända för att vara innovativa och det stämmer – vi siktar aldrig annat än framåt.

Välkommen med din ansökan!

/Stefan Lindbäck

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som platschef/byggledare för mark och grund innebär att du har huvudansvaret för att planera och leda mark- och grundarbetet i våra projekt. Förutom att leda och fördela arbetet på plats med din personal kommer du också att ansvara för inhyrda resurser, personalansvaret innebär att arbetsmiljö är en viktig del. Du har ett ansvar att hålla tidplanerna, följa upp projektet såväl ekonomiskt som kvalitetsmässigt och nå uppsatta mål. Vi vill att du prioriterar goda kundkontakter och att du är aktiv i samarbetet med kollegor inom olika kompetensområden som t ex projektutvecklare, projektchefer, entreprenadchefer. Du kommer även att ha en viktig del i ansvaret för kontakter med leverantörer och underentreprenörer. På Lindbäcks arbetar vi med ständiga förbättringar av våra metoder och våra tekniska lösningar och vi förutsätter att du kommer att vara engagerad i det arbetet.

Vem är du?

Vi söker dig med ett engagemang för att leda och samordna olika typer av projekt. Att kunna motivera andra och skapa bra relationer med personal så väl som med beställare är en viktig egenskap. Du är en person med god ordning och förstår vikten av att arbeta mot gemensamma mål. Tillsammans med oss har du viljan att utveckla våra projekt och dig själv i din yrkesroll.

Du har minst tre år av ledande befattning inom anläggning eller liknande branschvana. Du har en akademisk examen eller fått motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Körkort erfordras.

Vi vill att du är intresserad av att hitta tekniskt och affärsmässigt fördelaktiga lösningar och att du har förmåga att skapa kontakter och göra affärer på affärsmässiga och etiska grunder.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper

Arbetsplats: Stockholm, Mälardalen. Du kommer att vara placerad på Lindbäcks kontor på Torsplan i Stockholm.

Kontakt: För mer frågor om tjänsten kontakta Per Andersén, projektledare mark och grund, 070-390 25 80

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Servicetekniker Eftermarknad

Lindbäcks