teknikjobb.se

Servicetekniker Distrikt Stockholm Sydost

Företag Kone AB
Ort
Utgår

2019-11-04

Ansök nu

Servicetekniker Distrikt Stockholm Sydost

Vi erbjuder en arbetsplats med ett utvecklande, självständigt och variationsrikt arbete som innebär att du som Servicetekniker får arbeta med våra egna hissar och andra fabrikat inom service och underhåll ute hos våra kunder.  Du kommer med ditt service- och underhållsarbete skapa mervärde för våra kunders byggnader, du kommer vara drivande i att säkerställa att våra utrustningar är säkra och tillförlitliga.

I ditt arbete ingår även åtgärdande av besiktningsanmärkningar, reparationer samt feltagning på våra produkter, alltid med fokus på att hjälpa människor att kunna röra sig smidigt, säkert och bekvämt inom och mellan byggnader.

Som person är du noggrann och serviceinriktad person som har god förståelse av förebyggande underhåll och dess utveckling. Du planerar och organiserar själv din arbetsdag, jobbar självständigt med stort ansvar. Som person trivs du och tycker det är roligt att bemöta och vara behjälplig mot våra kunder för långsiktiga kundrelationer. Du kommer ansvara för att dina jobb ute hos kund registreras för fakturering, därför vi har som krav att du måste kunna formulera dig, hålla dig uppdaterad för en god produktkunskap, vana att tidsrapportera dina jobb.

 

Egenskaper och färdigheter som behövs för rollen:

 

  • Hitta lösningar inom service/underhåll och övervaka ute hos våra kunder för att maximera säkerheten, samtidigt som driftstopp och kostnader ska minimeras.
  • Planera, organisera och utföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt, prioritera de viktigaste åtgärderna steg för steg. För att passa i rollen krävs att du är strukturerad, driftig och håller god ordning och reda, samt har god förmåga att planlägga arbetsdagen

 

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker har lägst gymnasieutbildning gärna med inriktning Drift- Underhåll, El, Teknik, Automation eller utbildning som vi bedömer som likvärdig. Det är bra om du har några års erfarenhet av arbete från service och underhåll/mekanik/elinstallationer. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom datoriserad styr, regler och felsökning av elektronik, och vana från hissbranchen värderas mycket högt. Har du även kunskap om och erfarenhet av el så ser vi det som värdefullt. Krav B Körkort. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen

 

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-11-04. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Beathe Röstad 072-885 00 34 alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-2184030.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. Vi förstår oss på människors behov av att förflytta sig tryggt och bekvämt i och mellan byggnader. Det vi kallar People Flow. 2018 hade KONE en omsättning på 9,1 miljarder euro och vid årets slut över 57 000 anställda. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland

 

At KONE, we are focused on creating an innovative and collaborative working culture where we value the contribution of each individual. Employee engagement is a key focus area for us and we encourage participation and the sharing of information and ideas. Sustainability is an integral part of our culture and the daily practice. We follow ethical business practices and we seek to develop a culture of working together where co-workers trust and respect each other and good performance is recognized. In being a great place to work, we are proud to offer a range of experiences and opportunities that will help you to achieve your career and personal goals and enable you to live a healthy and balanced life.

 

Dela detta jobb

Servicetekniker Distrikt Stockholm Sydost

Kone AB