teknikjobb.se

Servicetekniker Borås

Företag Tomra Systems AB
Ort
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

Servicetekniker Borås

Som servicetekniker arbetar du i huvudsak med installation, service- och reparationsarbeten på returautomater inom Tomras sortiment. Tjänsten innebär att man utför akutservice, installationer, planerat serviceunderhåll, samt recond på våra kunders anläggningar. Som servicetekniker hos oss planerar du dina dagar i samråd med din serviceledare. Dina kunder finns i huvudsak i Västra Götaland men övernattningar på hotell kan förekomma. Företaget tillhandahåller servicebil.

Tjänsten är på heltid med tillträde omgående. Du utgår från hemmet och vi ser helst att du bor i Boråsområdet.

Vem är du?
Gillar du service, utmaningar och teknisk problemlösning samt vill ha ett fritt arbete där du har möjlighet att påverka din arbetsdag kan du vara den vi söker. Du har erfarenhet av teknisk service och goda kunskaper i ellära samt god datorvana. Du har även någon form av teknisk gymnasieutbildning eller liknande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter ett eget driv, god organisationsförmåga samt högt engagemang för ditt arbete. Då du i tjänsten möter våra kunder är det av stor vikt att du har en utåtriktad personlighet, värderar service och vill leverera hög kvalitet. B-körkort, datorvana, flytande svenska i tal & skrift samt att läsa och förstå engelska är ett krav för tjänsten.

Vad kan vi erbjuda dig?
Du kommer till ett företag i tillväxt där dina utvecklingsmöjligheter är goda och där vi sörjer för att du får den tekniska produktkunskap som tjänsten kräver. Det är ett fritt och självständigt arbete där du på egen hand planerar din dag med stöd och support från huvudkontoret. Vi erbjuder förmånliga villkor för våra anställda och vi har kollektivavtal med Unionen. Våra värderingar är ”ansvar, innovation och passion” och vi har en stark värdegrund och en vi-anda som vi är stolta över.

Vill du veta mer, kontakta vår Servicechef region syd Patrik Persson, tel. 070-6250226.

Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Servicetekniker Borås

Tomra Systems AB