teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Servicetekniker

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

Servicetekniker

NIBE är en global koncern som utvecklar och tillverkar intelligenta och energieffektiva lösningar för inomhuskomfort i alla typer av fastigheter. Vi tar vara på naturens kraft och kombinerar förnybar energi med ny intelligent teknik för att erbjuda effektiva lösningar så att vi tillsammans kan skapa en mer hållbar framtid.

Nu söker vi en servicetekniker till NIBE Energy Systems Serviceavdelning i Markaryd som består av ett 30 tal kunniga, professionella tekniker och administratörer.

OM TJÄNSTEN

Våra energilösningar, som säljs över hela världen är tekniskt avancerade där få system är det andra likt, vilket gör tjänsten som servicetekniker utmanande, stimulerande och varierande.  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge teknisk support till såväl rörinstallatörer som servicepartners i frågor gällande installation, garantiärenden och tekniska frågor i allmänhet. Fokus ligger inom värmepumpsområdet. 

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som brinner för teknik och god service. Du har en bred teknisk allmänbildning och en grundutbildning inom el, VVS, ventilation eller kylteknik. Det är meriterande om du har erfarenhet från VVS-branschen eller kundsupport. Du känner dig bekväm med olika tekniska hjälpmedel. Du behärskar obehindrat svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.

Som person är du driftig, ansvarstagande och serviceinriktad med hög social kompetens. Du är noggrann och strukturerad samtidigt som du behöver vara flexibel och ödmjuk inför uppgiften. Du kan både samarbeta och arbeta självständigt, fatta egna beslut och vara initiativrik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är avgörande.  

Vi erbjuder dig ett intressant arbete med frihet under ansvar och mycket kundkontakt. Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag där trivselfaktorn är hög. Tack vare vår goda tillväxt öppnas ständigt nya möjligheter för dig som vill ha en bra karriär och utvecklingsmöjligheter, både inom koncernen i Sverige och utomlands.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 15 augusti 2022. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna. 

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkommen!

KONTAKTPERSONER

Berry Christensson

Eftermarknadschef

0433-27 30 00

berry.christensson@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
Servicetekniker

NIBE AB