teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bil-f.jpg

Mared Industrial Engineering AB arbetar med utrustning, automation och anläggningar inom träbearbetning och förpackning. Sedan 1967 har MIE försett svensk träindustri med högkvalitativ utrustning och service med målet att skapa mervärde och ökad lönsamhet till sina kunder. 

Är du MIEs nya servicetekniker? Vi hoppas det! Här väntar ett härligt gäng som behöver dig som kollega snarast. Mared Group har satt en stark plan för de kommande fem åren och vi hoppas att just du vill vara med på vår tillväxtresa.

Om tjänsten

Som servicetekniker hos oss arbetar du självständigt med reparationer och service, underhåll och installationer av maskiner för träbearbetning och packutrustning; från CNC- till klassiska snickerimaskiner. Till din hjälp har du ett sammansvetsat och härligt team med lång erfarenhet av branschen. 

Utgångspunkten är vårt kontor i Huskvarna, där vi också har vårt lager - men stor del av ditt arbete sker ute på plats hos våra kunder.

Du kommer ges en gedigen introduktion där du får följa en erfaren tekniker för att på sikt kunna arbeta mer självständigt.

Vi tror att du..

… har en gymnasial utbildning, gärna inom området. Relevant utbildning eller erfarenhet från liknande arbete med mek., el och styrningar är meriterande. Främst ser vi att du är en praktiskt lagd, händig och social person med en stor förkärlek till problemlösning! Du är självständig men samtidigt en lagspelare. 

Du har lätt för att kommunicera, och gör detta obehindrat på svenska i tal och skrift. Då arbetet innebär löpande kundkontakter med såväl kunder som leverantörer krävs även goda kunskaper i engelska.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper

Du som person är lugn, stabil och är systematisk i ditt arbetssätt. Framför allt har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. 

Eftersom du är företagets ansikte utåt kunderna ser vi att du är utåtriktad och har god social kompetens! 


Placering: Huskvarna. Arbetet medför resor och övernattningar.

Tillträde:  Snarast

Ansök senast: Visa ditt intresse senast den 30 januari, urval sker dock löpande.

Frågor angående tjänsten besvaras av servicechef Rikard Myhrman, rmn@mared.se eller 036-38 78 10.


Hoppas du tycker tjänsten låter intressant - Välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb