teknikjobb.se

Functional area:Service
Country:Sweden
Cities:Jonsered, Göteborg
Company name:Epiroc Sweden AB
Date of Posting:December 13, 2019
Last date to apply:February 29, 2020

Vi har nyligen anställt några, men behöver fler kunniga servicetekniker till vår ovanjordsverksamhet!

Våra maskiner bygger Sverige. De är några av branschens mest moderna och används idag i de största infrastrukturprojekten i vårt lands historia. Vi är stolta över våra maskiner - och de projekt som de används för - och nu söker vi dig som vill hjälpa oss att ta hand om dem. Om du vill vara med att bygga Sverige, sök då jobbet som servicetekniker hos oss på Epiroc redan idag!

Uppdragsbeskrivning

Tjänsten utgår från vårt servicecenter i Jonsered, öster om Göteborg, men arbetet för ovan- och underjordsteknikerna sker främst ute hos kund i Göteborgsregionen. Du kan till exempel komma att jobba med projekt som Västlänken. Som servicetekniker hos oss har du ett varierande arbete med mycket eget ansvar. Service, felsökning, reparation och underhåll av vår gruv- och anläggningsutrustning ute hos kund eller i vår verkstad blir dina främsta arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt med stöd av ditt team. Tillsammans har ni högt ställda krav på goda kundrelationer och framgångsrik service. Allt med kundens bästa i fokus.

Vem söker vi?

För att lyckas bra i rollen bör du vara positiv och ordningsam med god initiativförmåga. Då vi representerar Epiroc gentemot kund är vårt främsta uppdrag att hålla en hög servicenivå och därför söker vi dig som är driven och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera med kunder, externa leverantörer och kollegor. Vi önskar att du har en teknisk gymnasieutbildning, alternativt en serviceteknikerutbildning eller motsvarande erfarenheter. Det är också meriterande om du har IT-vana. Goda kunskaper i svenska och engelska, samt B-körkort, är ett krav.

Lokalisering

Tjänsten utgår från vårt servicecenter i Jonsered, öster om Göteborg. Utöver arbete i vår verkstad kan du komma att arbeta ute hos kund i Göteborgsregionen.

Kontakt

Peter Karlsson, Servicechef Ovanjord, tel: +46 70 244 17 40
Alexandra Hummel, HR & Kommunikationsspecialist, tel: +46 72-145 41 64

Epiroc erbjuder...
Ett självständigt och utvecklande arbete inom ett innovativt och branschledande företag! Hos oss blir du en del av en internationell koncern med goda utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj.

Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Vi ser fram emot din ansökan! 

Atlas Copco Gruv- och bergbrytning byter namn till Epiroc!

Vi blev Epiroc från och med 1 januari 2018, men vårt 140-åriga arv från Atlas Copco kommer att förvaltas med lika delar stolthet och noggrannhet. Kunskapen, innovationskraften och fokuseringen på att lösa våra kunders problem fortsätter att vara hjärtat i vår verksamhet. Epiroc är idag en ledande produktivitetspartner för gruv-, infrastruktur- och naturresursindustrierna. Med banbrytande teknologi utvecklar och tillverkar Epiroc innovativa borraggregat, bergbrytnings- och anläggningsutrustning med spjutspetsteknik samt tillhandahåller service och förbrukningsartiklar i världsklass.

Vill du veta mer om Epiroc, kan du besöka www.epiroc2018.se eller ringa vår kundtjänst på 020-78 44 55.

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.

United. Inspired. Performance unites us, Innovation inspires us, and commitment drives us to keep moving forward.

In the 150 countries where you can find Epiroc, we encourage our employees to take ownership of their own development and careers with the support from their leaders.

We are committed to give you every opportunity to succeed in a culture of innovation, diversity and collaboration, combined with a caring atmosphere.

Diversity and sustainability are key to grow fresh and innovative ideas and solutions for our customers. Epiroc is a leading manufacturer for the mining and infrastructure industries. Learn more at www.epirocgroup.com

Servicetekniker

Företag Epiroc
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Dela detta jobb