teknikjobb.se

 • Functional area:Service
 • Country:Sweden
 • City:Stockholm
 • Company name:Epiroc Sweden AB
 • Date of Posting:November 29, 2019
 • Last date to apply:January 31, 2020
 • Är du vår nya kollega? Vi söker fler kunniga Servicetekniker till vårt ovanjordsteam för arbete både i vår serviceverkstad och ute hos kund i Storstockholmsregionen. Är du redo att ta nästa steg i karriären och arbeta med Epiroc’s världsledande borrmaskiner och riggar?

  Då har vi rätt utmaning för dig! 

  Jobbeskrivning

  Som servicetekniker i vårt Rock Drill Center har du ett varierande arbete med stort eget ansvar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av service, felsökning, reparation och montage av bergborrmaskiner som är hjärtat i Epiroc’s riggar. Ditt dagliga arbete erbjuder stora utmaningar då utrustningen består av komplexa mekaniska lösningar, samtidigt som det ställs höga krav på gott teamwork, att se lösningar och att kunna tänka utanför boxen.

  Teamet består idag av 13 duktiga tekniker och du blir en viktig spelade i detta team för att säkerställa bästa möjliga service för våra kunder. Arbetstiderna är vanlig dagtid. Kunderna till vårt Service Center är framförallt aktiva inom entreprenadbranschen.

  Din personlighet

  Du är en bra lagspelare som känner stolthet i att hålla en hög servicenivå mot kollegor och kunder, du är driven, engagerad, med en positiv attityd och ett noggrann i ditt arbetssätt. Du trivs lika bra med att utföra arbete i vår verkstad som ute hos kund och ser alltid möjligheter i de olika utmaningar du stöter på. För att trivas i rollen tror vi även att du har ett genuint tekniskt och mekaniskt intresse som bas.

  Dina erfarenheter och kunskaper

  Vi önskar att du har en teknisk utbildning, kombinerat med erfarenhet som servicetekniker mot tunga fordon eller inom bilindustrin. Utöver mekaniska färdigheter är el-, hydraulik- och canbus-kunskaper ett stort plus. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

  Lokalisering
  Du kommer att tillhöra vårt servicecenter i Slagsta, söder om Stockholm.

  Ansökan

  Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande! Vi ser fram emot din ansökan! 

  När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.

  För mer information om denna möjlighet, vänligen kontakta:
  Jyri Lönnström, Regional Servicechef Ovanjordsverksamhet, tel: 072-500 51 27
  Alexandra Hummel, HR & Kommunikationsspecialist, tel: 072-145 41 64

  Företagspresentation

  Epiroc erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete inom ett innovativt och branschledande företag! Hos oss blir du en del av en internationell koncern med goda utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, kollektivavtal, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj.

  Epiroc har valts ut till en av de tio mest attraktiva arbetsgivarna 2019 i Sverige av Randstad. Våra högsta poäng fick vi för den positiva arbetsmiljön, work-life balansen, attraktiva löner och intressanta arbetsuppgifter.

  Epiroc är en ledande produktivitetspartner för gruv-, infrastruktur- och naturresursindustrin. Med den senaste tekniken utvecklar och producerar Epiroc innovativa borriggar, berggrävnings- och byggutrustning och tillhandahåller service och förbrukningsvaror i världsklass. Företaget grundades i Stockholm och har passionerade människor som stöder och samarbetar med kunder i mer än 150 länder. Läs mer på www.epirocgroup.com.

  United. Inspired. Performance unites us, Innovation inspires us, and commitment drives us to keep moving forward.

  In the 150 countries where you can find Epiroc, we encourage our employees to take ownership of their own development and careers with the support from their leaders.

  We are committed to give you every opportunity to succeed in a culture of innovation, diversity and collaboration, combined with a caring atmosphere.

  Diversity and sustainability are key to grow fresh and innovative ideas and solutions for our customers. Epiroc is a leading manufacturer for the mining and infrastructure industries. Learn more at www.epirocgroup.com

Servicetekniker

Företag Epiroc
Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb