teknikjobb.se

Servicetekniker

Företag Epiroc
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-31

Ansök nu

Servicetekniker

Your future job

 

Är du vår nya kollega? Vi söker just nu Servicetekniker till vårt underjordsteam i Zinkgruvan för arbete med gruvbranschens modernaste maskiner i ett team med högt ställda mål på goda kundrelationer och framgångsrik service. Låter detta som ditt nästa steg i karriären? Då har vi rätt utmaning för dig!  

Jobbeskrivning
Som servicetekniker i Zinkgruvan har du ett varierande arbete med mycket eget ansvar. Du arbetar självständigt med stöd av ditt team där akut felavhjälpning, såväl som ett bra planerat förebyggande underhåll är en del av din arbetsdag. Arbetet ställer höga krav på goda kundrelationer och framgångsrik service - allt med kundens bästa i fokus. 

Teamet består idag av 11 duktiga tekniker på 4 olika skift och du blir en viktig spelare i detta team för att säkerställa bästa möjliga service för våra kunder i Zinkgruvan. 
Vi arbetar D2+ skift rullande över en 3-veckorsperiod; första veckan arbetar vi eftermiddagar måndag-fredag, andra veckan arbetar vi förmiddagar 7 dagar i sträck, och tredje veckan är vi lediga. Du kommer att ingå i ett skiftlag med två andra tekniker där ni tillsammans arbetar efter detta 3-veckorsschema. 

Din personlighet
Då vi representerar Epiroc gentemot kund är vårt främsta uppdrag att hålla en hög servicenivå och därför söker vi dig som är driven, engagerad, med en positiv attityd och ett ordningsamt arbetssätt. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter snarare än problem och arbetar proaktivt i den mån det går. Du tar egna initiativ och har lätt för att kommunicera med kunder, externa leverantörer och kollegor. 

Dina erfarenhet och kunskaper
Vi ser att du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, eller motsvarande erfarenhet som servicetekniker för tunga maskiner och fordon. God kännedom om Epiroc’s gruv- och anläggningsprodukter är meriterade, men det är inget krav. Du har ett brett systemkunnande inom hydraulik, elektronik och mobila system, samt goda IT-kunskaper.  Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Lokalisering 
Arbetet utförs på plats i vår verkstad underjord i Zinkgruvan och du kommer att rapportera till vår regionala servicechef på orten.

Ansökan
Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande! Vi ser fram emot din ansökan! 

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.

För mer information kring denna möjlighet, vänligen kontakta: 
Fredrik Fjordäng, Servicechef Zinkgruvan, tel: 072-2055851
Alexandra Hummel, HR & Kommunikationsspecialist, tel: 072-145 41 64

Företagspresentation
Epiroc erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete inom ett innovativt och branschledande företag! Hos oss blir du en del av en internationell koncern med goda utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, kollektivavtal, tjänstebil, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj. 

Epiroc har valts ut till en av de tio mest attraktiva arbetsgivarna 2019 i Sverige av Randstad. Våra högsta poäng fick vi för den positiva arbetsmiljön, work-life balansen, attraktiva löner och intressanta arbetsuppgifter.

Epiroc är en ledande produktivitetspartner för gruv-, infrastruktur- och naturresursindustrin. Med den senaste tekniken utvecklar och producerar Epiroc innovativa borriggar, berggrävnings- och byggutrustning och tillhandahåller service och förbrukningsvaror i världsklass. Företaget grundades i Stockholm och har passionerade människor som stöder och samarbetar med kunder i mer än 150 länder. Läs mer på www.epirocgroup.com.

 

United. Inspired. Performance unites us, Innovation inspires us, and commitment drives us to keep moving forward.

In the 150 countries where you can find Epiroc, we encourage our employees to take ownership of their own development and careers with the support from their leaders.

We are committed to give you every opportunity to succeed in a culture of innovation, diversity and collaboration, combined with a caring atmosphere.

Diversity and sustainability are key to grow fresh and innovative ideas and solutions for our customers. Epiroc is a leading manufacturer for the mining and infrastructure industries. Learn more at www.epirocgroup.com

Dela detta jobb

Servicetekniker

Epiroc