teknikjobb.se

Servicetekniker

Företag Epiroc
Ort
Utgår

2019-11-29

Ansök nu

Servicetekniker

Vill du arbeta med gruvbranschens modernaste maskiner i en av världens största och modernaste underjordsgruvor? Då har vi rätt utmaning för dig! Våra kunder är mycket viktiga för oss så att upprätthålla en god relation och hög servicenivå är därför vårt främsta uppdrag. Vi är stolta över våra maskiner och nu söker vi dig som vill hjälpa oss att ta hand om dem!

Uppdragsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som servicetekniker på våra underjordsmaskiner såsom produktions- och bergförstärkningsriggar kommer att bestå av förebyggande underhåll enligt våra serviceavtal, besiktningar samt akuta reparationer och felsökningar. Du arbetar självständigt fast med stöd av ditt team. Tillsammans har ni högt ställda krav på goda kundrelationer och framgångsrik service. Allt med kundens bästa i fokus.

Vem söker vi?
Vi söker dig som gärna har erfarenhet av liknande arbete. För att lyckas bra i rollen bör du vara en positiv och ordningsam person med god initiativförmåga. Då vi representerar Epiroc gentemot kund är vårt främsta uppdrag att hålla en hög servicenivå, därför söker vi dig som är driven och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera med kunder, leverantörer och kollegor. Du har en teknisk grundutbildning, mycket goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska. B-körkort, som lägst, är ett krav. I rollen som servicetekniker behöver du också ha goda kunskaper inom el, hydraulik, mekanik.

Lokalisering
Tjänsten är lokaliserad under jord i gruvan i Kiruna varför vi också tror att du bor i området. Du kommer att rapportera till vår regionala servicechef på orten.

Kontakt
Robin Fjällborg, Regional Servicechef, tel: 072-219 84 04
Alexandra Hummel, HR & Kommunikationsspecialist, tel: 072-145 41 64

Övrigt
Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

Epiroc erbjuder...
Ett självständigt och utvecklande arbete inom ett innovativt och branschledande företag! Hos oss blir du en del av en internationell koncern med goda utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, kollektivavtal, tjänstebil, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj.

Atlas Copco Gruv- och bergbrytning byter namn till Epiroc!

Vi blev Epiroc från och med 1 januari 2018, men vårt 140-åriga arv från Atlas Copco kommer att förvaltas med lika delar stolthet och noggrannhet. Kunskapen, innovationskraften och fokuseringen på att lösa våra kunders problem fortsätter att vara hjärtat i vår verksamhet. Epiroc är idag en ledande produktivitetspartner för gruv-, infrastruktur- och naturresursindustrierna. Med banbrytande teknologi utvecklar och tillverkar Epiroc innovativa borraggregat, bergbrytnings- och anläggningsutrustning med spjutspetsteknik samt tillhandahåller service och förbrukningsartiklar i världsklass.

Vill du veta mer om Epiroc, kan du besöka www.epiroc2018.se eller ringa vår kundtjänst på 020-78 44 55.

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.

Epiroc is a leading productivity partner for the mining and infrastructure. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Dela detta jobb

Servicetekniker

Epiroc