teknikjobb.se

LK Scandinavia har sedan 1980 talet levererat mätutrustningar i skandinavien och befinner sig i High End segmentet när det kommer till mätning. Idag arbetar vi även med marknadens främsta laserskanners och även röntgenutrustningar på marknaden från Nikon Metrology.

Med agenturer såsom LK Metrology, Nikon
Metrology och Applied Precision API siktar vi på att alltid leverera det bästa tekniken har att erbjuda till våra kunder.

Vi har stora som små kunder alltifrån alla våra fordonstillverkare till enmansföretag, maskiner som går 3 skift och står i processer och andra i labmiljö.

Vi har idag vårt huvudkontor i Stockholm och strävar efter jämställdhet och mångfald. Är du nyfiken på att läsa mer om LK
Scandinavia AB så är du välkommen till vår hemsida www.lksab.se

Arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker arbetar du självständigt med kalibrering, service och reparationer av mätutrustningarna ute i industrin. Du arbetar även med planerade underhållsinsatser, akuta ärenden samt nyinstallationer. Vidare utför du felsökningar, analyser och levererar lösningsförslag till kunden. Rollen innebär till stor del kundkontakt och därför har du stort fokus i dina leveranser för att kunden skall bli nöjd. Du arbetar främst från kontoret men tjänsten innebär även en hel del resor och övernattningar.

Formella krav

  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Datorvana och van med officepaketet
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom mekanik
  • Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska
  • B-körkort

Ditt stora intresse för teknik samt din förmåga att lösa problem kommer att vara mycket uppskattat i denna tjänst. För att lyckas i rollen är du en person som har förmågan att kommunicera tydligt samt en person som trivs med högt tempo. Du har intresset och viljan att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera lösningar. Du trivs med att arbeta utifrån ett strukturerat förhållningssätt och du prioriterar rätt saker. Vidare ser vi att du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och att du gärna kommer med idéer och förslag. Ordning och reda är en viktig egenskap.

En erfarenhet inom mätning är ett stort plus.

Övrig information
Den här tjänsten är en heltidstjänst .

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Hela Sverige, vi ser helst att du befinner dig i stockholmsområdet eller söderut i Sverige.

Lön: Enligt överenskommelse Tjänstebil ingår t.ex. Volvo V90.

Har du funderingar får du gärna höra av er direkt till oss på 08-6467075 eller mailadress Markus.Linden@lksab.se

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Servicetekniker

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Dela detta jobb