teknikjobb.se

Om tjänsten
Vi söker en servicetekniker, vi ser gärna att du bor i Västerås med omnejd pga att det är en bra utgångspunkt för våra uppdrag.
Som servicetekniker erbjuds du ett fritt arbete med mycket frihet under ansvar. Arbetet innebär att resa till våra kunder och utföra service, installation och reparation av färgbrytningsmaskiner.
Våra kunder finns främst i Sverige, du arbetar ofta på resande fot och bör inte vara obekväm i eller hindrad av resor i tjänst.
Det förekommer även utlandtjänst.

Kvalifikationer
Då Colourkub AB representerar färgleverantör gentemot kund är vårt främsta uppdrag att hålla en hög servicenivå, därför söker vi dig som är driven och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera med kunder, leverantörer och kollegor. Du har en teknisk grundutbildning, mycket goda kunskaper mekanik, dator och elektronik.
Svenska, grundläggande kunskaper i engelska och B-körkort är också ett krav.
Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV så snart som möjligt då vi bearbetar inkomna ansökningar löpande: info@colourkub.com , Leif Nielsen tel: 0709 94 87 07

Om arbetsgivaren
Colourkub AB är ett företag som utför service, installation och reparation av färgbrytningsmaskiner och skakmaskiner inom färgbranschen. Vi har stor erfarenhet av maskiner från olika leverantörer inom färgindustrin och erbjuder kundanpassad service med fokus på kvalitet, då vi representerar färgleverantörer och maskintillverkare ute hos kund.

Kontaktperson Leif Nielsen
Telefon 0709 94 87 07

Servicetekniker

Företag Colourkub AB
Ort
Utgår

2019-06-07

Ansök nu

Dela detta jobb