teknikjobb.se

Servicetekniker

Företag Epiroc
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-13

Ansök nu

Servicetekniker

Uppdragsbeskrivning
Som servicetekniker har du ett varierande arbete med mycket eget ansvar. Service, felsökning, reparation och underhåll av våra, i detta fall, ovanjordsborriggar blir dina främsta arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt med stöd av ditt team. Tillsammans har ni högt ställda krav på goda kundrelationer och framgångsrik service. Allt med kundens bästa i fokus.   

Vem söker vi?
Du får gärna ha erfarenhet av liknande arbete. För att lyckas bra i rollen bör du vara positiv och ordningsam med god initiativförmåga. Då vi representerar Epiroc gentemot kund är vårt främsta uppdrag att hålla en hög servicenivå och därför söker vi dig som är driven och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera med kunder, externa leverantörer och kollegor. Vi önskar att du har en teknisk gymnasieutbildning, alternativt en serviceteknikerutbildning eller motsvarande erfarenheter. Det är också meriterande om du har IT-vana. Kunskaper i engelska och B-körkort är ett krav medan C-körkort är meriterande. 

Att arbeta på Epiroc
Hos oss blir du en del av en internationell koncern vilket innebär stora utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner som Rikskortet, friskvårdsbidrag, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj. Vi har också ett omfattande internt utbildningsprogram.

Lokalisering
Arbetet utförs på plats vid vårt servicecenter i Svappavaara, arbetstid skiftgång. Du rapporterar till Regional Servicechef, Erik Torneus, tel: +46705458381

Övrigt
Vi kommer att bearbeta ansökningarna löpande under rekryteringsprocessen så skicka in din ansökan redan idag.

Vi ser fram mot din ansökan!
Kontakt
Erik Torneus, Regional Servicechef, tel: +46705458381
Alexandra Hummel, HR & Kommunikationsspecialist, tel: +46721454164

Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Dela detta jobb

Servicetekniker

Epiroc