teknikjobb.se

Servicetekniker

Ort
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Servicetekniker

Dags att kliva iland?

Nu söker vi en servicetekniker med placering i Täby.

Zander & Ingeström, Z&I är ett av de ledande företagen inom pump- och värmeteknik.  Företaget strävar efter att vara det bästa alternativet vid val av produkter och processer.

Z&I är ett försäljningsbolag med högteknisk kompetens som erbjuder högkvalitativa produkter och system till svensk industri och förvaltning.

Service och underhåll är en integrerad del av verksamheten. Kunderna erbjuds utbildning inom  produktområden. Försäljningsområderna på genomströmningsvärmare och pumpar är i Sverige och övriga världen.

Z&I är medlem i Teknikföretagen och Svenskt Näringsliv och medlemmar branschorganisationerna; Svenska Pumpleverantörers Förening, även kallat SWEPUMP samt Varim som är mötesplatsen för vattenreningsindustrin i Sverige.

Z&I är en arbetsplats med frihet under ansvar, högt i tak och korta beslutsvägar. Det är ett härligt gäng att arbeta med. Är du genuint intresserad av att lära dig och utvecklas så är utvecklingsmöjligheterna mycket goda för den driftiga personen. 

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker arbetar du med service och reparationer av elpannor och pumpar ute hos kunder i Sverige. Resor förekommer ibland också i Norden, Europa och Kina. Verkstaden ligger i Täby.

Du kommer i huvudsak att:

  • Utföra reparationsarbete och förebyggande underhåll
  • Installation, montage och driftsättning av pumpar och elpannor
  • Kontroll och felsökning vid anläggningsproblem
  • Kunderna finns bl.a. inom värmeverk, fastighetsbolag, kommuner och industrier där du får möjlighet att arbeta med spännande installationer och serviceprojekt i en självständig roll. Arbetet innebär ca 80-100 övernattningar och ca 100-120 resdagar/år

Din profil

  •  Du är kundens ansikte utåt. Därför är du en social och positiv person som behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift
  • Du kan arbeta självständigt samt ihop med kollegor
  • Du känner dig bekväm i trånga utrymmen och gillar att ta i

Givetvis har du B-körkort

Din bakgrund 
Det här är ett spännande jobb för dig som har erfarenhet av att arbeta med reparationer för maskiner, mekanisk- och roterande utrustning. Erfarenhet från el-, styr- och regler (BB1) behörighet är starkt meriterande.

Placering
Stockholm

Ansökan
Urval sker löpande, vi ser gärna att ni ansöker omgående.

Välkommen med din ansökan!

Ansvarig rekryterare

Joakim Sköldhammar

joakim.skoldhammar@marinkraft.se

Dela detta jobb

Servicetekniker

Marinkraft Bemanning Sverige AB