teknikjobb.se

logga

Servicesnickare sökes omgående

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-09

Ansök nu

Servicesnickare sökes omgående

Om tjänsten

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på cirka 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en servicesnickare för kunds räkning.
Du ska som servicesnickare kunna hantera olika uppkomna situatuioner och kunna möta människor i vardagen och i deras hem. Du är som person social och lyhörd. Du är mångsidig i ditt kunnande och van att hålla många bollar i luften. Du får vara van att arbeta utifrån arbetsordrar och utföra arbetet självständigt likväl som att arbeta i grupp.

Vi söker dig som

Krav:
B-körkort
Serviceminded
Mångsidig

Meriterande:
Yrkesbevis
Skriva/fakturera kund

Vi söker dig som kan ha många järn i elden och som inte är rädd för att hugga i.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
Oliver Sonnerstig

Dela detta jobb

logga
Servicesnickare sökes omgående

Montico AB