teknikjobb.se

SERVICERÅDGIVARE TILL NORRKÖPING

Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

SERVICERÅDGIVARE TILL NORRKÖPING

Vi söker nu en Servicerådgivare till vårt team i Norrköping!

Som en del av vår satsning framåt söker vi ytterligare en Servicerådgivare till vårt team i Norrköping.

Uppgifter och ansvar

Som Servicerådgivare hos oss jobbar du nära våra kunder, är vårt ansikte utåt och ser alltid till kundens bästa. Du ger kostnadsförslag, säljer servicetjänster, håller kunden uppdaterad om pågående uppdrag och utvärderar avslutande ärenden.

I stort säkerställer du att kunden omhändertas på ett korrekt och professionellt sätt. Kunderna möter du över disk, via telefon och mail.

Vi söker dig som är kommunikativ, relations-/serviceinriktad, problemlösare, lyhörd och noggrann. Du är förtroendeingivande och har god planeringsförmåga. Vi ser gärna att du har tidigare kunskaper från fordonsbranschen vilket är meriterande.

Din roll

Rollen innebär ett självständigt arbete där du arbetar tillsammans i ett team med övriga servicerådgivare, tekniker, reservdelspersonal, rekond och säljare. Tillsammans arbetar ni för att överträffa våra kunders förväntningar då kundnöjdhet är en viktig del av arbetet. Du bör ha datorvana samt trivas med att arbeta i högt tempo med mycket kundkontakt. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi förväntar oss att du tar ansvar för ditt arbete och din prestation då det är viktigt att du är självgående i din roll och har ett flexibelt arbetssätt.
Det är en förutsättning för att arbeta hos oss på TB Bil i Norrköping.

Viktigt att du är socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress och inte är främmande för att lära dig mer om andra avdelningar och hjälpa till vid behov. Du motiveras av utmaningar, utveckling och av att ta ansvar. Du är en person som vill bidra till en god stämning och gemenskap.

För att du skall kunna utbilda dig vidare hos oss och ha kontakt med våra kunder bör du kunna svenska flytande både i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Du kommer rapportera till servicechefen som även ger dig fortlöpande coachning för att du ska få möjlighet att utvecklas i din roll.

Vi ser gärna kvinnliga sökande, då vi aktivt arbetar med jämställdhet i organisationen!

Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.

Övriga krav

B-körkort

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Vid övriga frågor om tjänsten, kontakta servicemarknadschef Philip Berglund, 011-470 72 51 eller philip.berglund@tbbil.se

Antal platser: 1
Yrkesbenämning: Servicerådgivare
Publicerad: 2021-05-19
Sista ansökningsdag: 2021-06-30
Stad: Norrköping
Lön: Fast lön
Arbetstid och varaktighet: Heltid, tillsvidare, vanlig anställning
Besök vår hemsida: www.tbbil.se

För mer information om oss på TB Bil kika runt på vår hemsida, FacebookInstagram eller LinkedIn.

 

 

 

Dela detta jobb

SERVICERÅDGIVARE TILL NORRKÖPING

T B Bil i Norrköping Aktiebolag