teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

SERVICERÅDGIVARE TILL LULEÅ

Företag Norrlands Bil
Ort
Utgår

2022-06-02

Ansök nu

SERVICERÅDGIVARE TILL LULEÅ

Nu söker vi en driven och kundorienterad servicerådgivare med tekniskt sinne att komplettera kundservice-frontlinjen i Luleå med. Gillar du fartfyllda dagar och har erfarenhet och passion för att ge det bästa kundbemötandet? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig!  

Om tjänsten  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja och produktionsplanera verkstadstimmar samt vara en rådgivande funktion för våra kunder att tillsammans hitta en skräddarsydd lösning. Dator och telefon är dina främsta arbetsverktyg och du trivs med att jobba i högt tempo samt har uthålligheten som krävs för att hantera många samtidiga arbetsuppgifter.  

Vem är du?  

Vi söker dig som delar våra värderingar där kunden är i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.   

För att passa i rollen som Servicerådgivare är du serviceinriktad, alltid med kunden i fokus. Du har ett sinne för ordning och reda och klarar av att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och prioriterar dem i rätt ordning. Vi är mycket måna om vårt kundbemötande och du är där en mycket viktig del i kundresan med stort ansvar för att få nöjda kunder.  

Kvalifikationer  

Vi söker dig som har ett intresse av kundkontakt och gillar att möta nya människor. Du har god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik. 

Det är inte krav men meriterande om du har erfarenhet av kundkontakt gärna i kombination med ett genuint bilintresse och erfarenhet från bilbranschen. Oavsett kommer du att få en gedigen introduktion och stöttning av kompetenta kollegor som hjälper dig att växa i rollen samt att du kommer att få kontinuerlig utbildning bland annat genom våra generalagenter.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

B-körkort är ett krav.  

Start: enligt överenskommelse.  

För frågor gällande tjänsten kontakta Fredrik Persson på tel.nr: 0920-242201. 

Sänd in CV och ett personligt brev där du beskriver varför du skulle passa som Servicerådgivare hos oss, till rekrytering@norrlandsbil.se. Då vi har flera tillgängliga tjänster i Luleå just nu är det viktigt att du märker ditt mail med ”Servicerådgivare Personbil Luleå”

Sista ansökningsdag är 24/4. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningdag. 

Inför rekryteringen har Norrlands Bil tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med rekryteringsföretag, mediesäljare och liknande. 

Om oss 

Norrlands Bil koncernen har ca 340 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av fyra bolag med verksamhet inom personbil, tunga fordon, fastighet/administration samt finans. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. Läs mer om oss härwww.norrlandsbil.se 

Dela detta jobb

SERVICERÅDGIVARE TILL LULEÅ

Norrlands Bil