teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Servicerådgivare Till Kiruna

Företag Norrlands Bil
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-02

Ansök nu

Servicerådgivare Till Kiruna

Norrlands Bil ska vara ledande inom mobilitet och genom våra kontinuerliga utbildningar tillsammans med Scania vill vi ge dig alla förutsättningar för att ständigt utvecklas och bli bäst! Till vår nybyggda och toppmoderna serviceanläggning i Kiruna söker vi nu en servicerådgivare som vill bli en del av vårt härliga gäng som kännetecknas av arbetsglädje och samarbete.

Om tjänsten

Du arbetar i vår kundmottagning med att ta emot våra verkstadskunder, såväl fysiskt över disk som via telefon och mail, och du håller dem uppdaterade under tiden deras fordon är hos oss. Du planerar den dagliga verksamheten och fördelar arbetsuppgifterna till våra tekniker som utför service och reparationer på lastbilar, bussar, släpfordon samt tillhörande påbyggnationer.

Du kommer att jobba tillsammans med ett team som har god stämning och alltid hjälper varandra. Du kommer att få goda förutsättningar för en bra introduktion då nuvarande anställd fortsätter i en annan roll inom företaget.

Vem är du?

Vi söker dig som delar våra värderingar där kunden är i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

För att passa i rollen som Servicerådgivare är du serviceinriktad, alltid med kunden i fokus. Du har ett sinne för ordning och reda och klarar av att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och prioriterar dem i rätt ordning. Du uppskattar ett högt arbetstempo och har förmågan att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Vi är mycket måna om vårt kundbemötande och du är där en mycket viktig del i kundresan med stort ansvar för att få nöjda kunder.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

För frågor kontakta Servicechef Samuel Törelid 0980–66743

Sänd in CV och personligt brev till samuel.torelid@norrlandsbil.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är 10/4 2022.

Välkommen in med din ansökan!

Om oss

Norrlands Bil koncernen har ca 340 medarbetare fördelade på sju norrländska orter från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av fyra bolag med verksamhet inom personbil, tunga fordon, fastighet/administration samt finans. Läs mer om oss härwww.norrlandsbil.se

 

Dela detta jobb

Servicerådgivare Till Kiruna

Norrlands Bil