teknikjobb.se

Servicerådgivare

Företag Norrlands Bil
Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Servicerådgivare

Vi söker nu flera nya medarbetare till vår nybyggda och toppmoderna serviceanläggning i Kiruna, en anläggning byggd helt enligt Scanias koncept för hur en lastbilsverkstad ska se ut. Arbetsplatsen präglas av arbetsglädje och det märks att vi är stolta över att vara återförsäljare för Scania! Du kommer att få jobba tillsammans med ett team som har god stämning och alltid hjälper varandra och avsett roll kommer du få goda förutsättningar för en bra introduktion då nuvarande anställda fortsätter i andra roller inom företaget.

Om tjänsten

Tjänsterna vi söker tillsätta är administratör, servicerådgivare samt reservdelsansvarig.

Servicerådgivare
I rollen som servicerådgivare arbetar du i vår kundmottagning med att ta emot våra verkstadskunder och även hålla dem uppdaterade under tiden deras fordon är hos oss. Kontakten med kunder sker fysiskt över disk men även via telefon och mail. Du planerar den dagliga verksamheten och fördelar arbetsuppgifterna till våra tekniker som utför service och reparationer på lastbilar, bussar, släpfordon samt tillhörande påbyggnationer.

Förstklassig service och ett trevligt bemötande är självklart för dig samtidigt som du som Kundmottagare/Servicerådgivare är initiativtagande, problemlösande och har lätt för att möta andra människor. Allmänt tekniskt kunnande, tidigare arbete med fordon och kundbetjäning eller serviceyrke är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Start: enligt överenskommelse.

För frågor kontakta Servicechef Samuel Törelid, 0980-66743

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är 30/9 2021

Välkommen in med din ansökan! 

Om oss

Norrlands Bil koncernen har ca 300 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av tre bolag; personbilar, tunga fordon och service. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. Läs mer om oss härwww.norrlandsbil.se

Dela detta jobb

Servicerådgivare

Norrlands Bil