teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Servicemontör/servicetekniker ventilation till Elajo Växjö

Ansök nu

Servicemontör/servicetekniker ventilation till Elajo Växjö

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 800 medarbetare. Företaget finns representerat på närmare 40 orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik och Technology Solutions.

Inom Elajo värdesätter vi att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling, Öppenhet och Förtroende.
Vi värdesätter en rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.
Vi eftersträvar en jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.

Om tjänsten

Vad bör man tänka på när man väljer ventilationssystem? Hur stor bör luftomsättningen vara? Vad är en bra luftkvalité och hur återvinner man värmen?
Är det frågor du är van vid att svara på och någonting som intresserar dig?
Då kan det vara dig vi söker!

Vår kund Elajo expanderar och söker duktiga servicemontörer/servicetekniker inom ventilation till sitt team i Växjö!

Arbetsbeskrivning

Vi söker en ansvarstagande servicemontör/servicetekniker med ett starkt utvecklingsdriv och stort intresse för dagens och morgondagens tekniker, som vill vara med i vår fortsatta tillväxtresa. Du kommer att arbeta ute hos kund där varje dag kan se annorlunda ut. Du kommer att montera fläktar och aggregat samt utföra service hos kunder. På sikt kommer du även att arbeta med felsökning, reparation samt byte av komponenter.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med möjlighet att få vara delaktig i mindre och stora projekt, där vi arbetar med både stora fastighetskoncept och industrimaskiner. Du kommer ges goda möjligheter att växa i rollen som servicemontör/servicetekniker.

Vi söker dig som

- Fullgjord gymnasieutbildning inom VVS eller motsvarande
- YH-utbildning inom energi/teknik är meriterande
- Flerårig erfarenhet av arbete som ventilationstekniker
- OVK-behörighet är meriterande
- Dator- och systemvana
- B-körkort är ett krav

Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du har lätt för att ta initiativ och jobbar självständigt. Du uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och ditt samarbete med andra, både internt och externt.

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Servicemontör/servicetekniker ventilation till Elajo Växjö

Montico AB