teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Servicemontör industriugnar

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-11

Ansök nu

Servicemontör industriugnar

Svenska Tanso AB har funnits sedan 1981 och är i dag marknadsledande inom Grafit bearbetning i Norden och Baltikum och på god väg in i nya länder. Svenska Tanso har i dag ca. 40 anställda vid sitt huvudkontor och produktionsenhet i Jönköping, övriga försäljningskontor finns i Stockholm och Varberg.

Svenska Tansos produktområden är grafit och tekniskt kol för elektriska, metallurgiska, kemiska och mekaniska applikationer, natur/syntetiskt grafitpulver, elektrodmaterial, förbrukningsmaterial, reservdelar samt tillbehör för gnistbearbetning (EDM), fiber- och processmaterial för kompositområdet samt vissa malmer och metaller.

Svenska Tanso har även en ugnsavdelning som utför service, underhåll, temperaturmätningar samt ugnsoptimeringar av samtliga på marknaden förekommande vakuumugnar.

Om tjänsten

Du börjar din tjänst som inhyrd konsult via Montico för att så småningom gå över och bli anställd utav Svenska Tanso

Arbetsbeskrivning

Servicetekniker med huvudsaklig inriktning mot renovering av värmekammare till industriugnar innehållande mestadels grafit. Resor om cirka 20-30 resdagar /år men större delen av arbetet utförs i Jönköping. Man bör även vara flexibel för mer eller mindre antal resdagar om så krävs.
Arbetet är belagt stötvis med toppar och bottnar – när det inte finns renovering att utföra så får man vara behjälplig i vår ”vanliga” produktion. Arbetet bedrivs i smutsig miljö, men med personlig skyddsutrustning. Meriterande är maskinbearbetningskunskaper såsom svarv och fräs, både manuellt och CNC. Finns inte denna kunskap, så finns stora möjligheter att lära sig.

Vi söker dig som

  • Har gått någon industriell utbildning alternativt har arbetat sig till erfarenhet
  • erfarenhet från svarvar, fräsar eller andra manuella maskiner är meriterande
  • har stor teknisk förståelse
  • van att skruva med stora mekaniska maskiner
  • du bör kunna läsa ritningsläsning
  • truck och traverskort är meriterande men inget krav

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

 

Dela detta jobb

logga
Servicemontör industriugnar

Montico AB