teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Servicemontör

Företag Bruks Siwertell
Ort
Utgår

2022-02-14

Ansök nu

Servicemontör

Serviceavdelningen fortsätter att växa på BRUKS. Vi behöver dig - du kommer att ingå i vårt serviceteam och ha hand om serviceuppdrag från vårakunder. Vi arbetar med våra kunder främst inom Sverige men våra maskiner finns på många ställen i övriga världen också.

Jobbet

Som servicemontör arbetar du vanligtvis ute hos våra kunder med serviceinspektioner, reparationer, förebyggande underhåll och installationer av levererade maskiner och driftsättning av dessa. Arbetet utförs vanligtvis under driftsstopperioder varför helg och nattarbete är vanligt förekommande.

Vanligt är att man arbetar i lag om två eller tre personer, men arbetsledande insatser på egen hand förekommer också. Våra kunder finns över hela världen och vanligast förekommande arbeten utföres i Sverige, Norden och övriga Europa. Att arbeta på ett säkert sätt och att följa lokala och Bruks regler är självklart. Arbetet hos kunden dokumenteras och rapporteras fortlöpande.

Kvalifikationer

Du är lyhörd och har en förmåga att förstå samt lösa kundernas problem, gärna innan de själva inser att de har problem. Du har en teknisk grundutbildning på lägst gymnasienivå. I tal och skrift behärskar du engelska och svenska. Övriga språk är meriterande. Du har vana från mekaniska arbeten på maskiner inom sågverks- och massaindustrin eller liknande kunskaper. Du bör ha goda kunskaper att läsa ritningar och är lösningsorienterad. Körkort för personbil är ett krav. Datorvan, ansvarsfull och kundorienterad och får inte vara rädd att hugga i om det behövs. Som person är du strukturerad, affärsmässig, lyhörd och har god stresstålighet.

Vi erbjuder dig

En möjlighet att arbeta på ett internationellt företag i en utvecklande och föränderlig miljötillsammans med kompetenta och härliga kollegor. Dina blivande kollegors intressen är bland annat – träning av all möjlig karaktär, löpning, dans, fiske, yoga, snöskoterkörning, bilar, skidåkning och då både utför som längd (vi har några som kör Vasaloppet) och en hel massa annat. Detta gör vi i en fantastisk miljö nära naturen och lugnet med placering på vårt kontor i Arbrå, Hälsingland.

Kontakt / sök tjänsten

Skicka din intresseanmälan märkt ”Servicemontör” till Mia Olsson senast den 31 januari via ansök nu-knappen

För mer information om tjänsten kontakta Urban Persson, Eftermarknad- och servicechef på tel 070-371 42 96 eller per e-post urban.persson@bruks-siwertell.com

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Servicemontör

Bruks Siwertell