teknikjobb.se

Servicemekaniker till JOAB

Ansök nu

Servicemekaniker till JOAB

JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har cirka 280 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. Utveckling och tillverkning bedrivs helt i egen regi, med kontroll och kvalité i enlighet med kraven för ISO 9001 och ISO 14001. JOAB erbjuder högkvalitativa produkter, teknisk kompetens och service för bästa långsiktiga lösning och investering för våra kunder. Vår flexibla organisation och strävan att arbeta nära användarnivå har gett oss ett starkt varumärke. Det bästa kvittot är det återkommande förtroendet vi får av våra kunder. Verksamheten bedrivs idag i Göteborg, Dals Rostock, Lessebo, Täby, Stockholm Syd och Blomstermåla i Mönsterås kommun. JOAB har sedan starten 1963 kontinuerligt expanderat och erövrat marknadsandelar.


ARBETSUPPGIFTER
Som Servicemekaniker arbetar du med service, felsökning och reparation av JOABs påbyggnader (lastväxlare, liftdumpers, kranar och sopbilar).
Arbetet innehåller problemlösning, felsökning inom mekanik, hydraulik, styr, regler och fordonselektronik. Arbetet sker mestadels i vår verkstad men arbete i fält förekommer.

Krav

  • Fordonsteknisk utbildning

  • Erfarenheter av branschen

  • Svenska och engelska i tal och skrift

  • Körkort B

  • Serviceminded – du måste ha en positiv attityd och möta kunden på att professionellt sätt

  • Flexibel

Meriterande

  • C-körkort

  • Kran kunskaper

  • Truck, travers och krankort.


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kunskap, erfarenhet och intresse för att skruva och underhålla. Vi arbetar i självstyrande team så du behöver vara en lagspelare.
Du trivs med samarbete och ställer gärna upp för dina arbetskollegor.

Är du en person som ser möjligheter istället för hinder och bryr dig om leveransen till kunden som ska få den service som förväntas, då kan tjänsten vara helt rätt för dig!

OM TJÄNSTEN
JOAB erbjuder ett omväxlande arbete där din kompetens tas tillvara. Du blir en viktig del av serviceteamet där du får ta ansvar och får möjlighet till kompetensutveckling. Kollektivavtal - Teknikföretagen IF Metall. Förmåner såsom friskvårdsbidrag, företagshälsovård med mera.
Tjänsten som servicemekaniker är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på JOAB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar
med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående
rekryteringsprocessen svarar Therese Hedén eller Linda Peterson på via therese.heden@eterni.se linda.peterson@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Servicemekaniker till JOAB

Eterni Sweden AB