teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

SERVICEMAN TILL VÅR DEPÅ I MALMÖ

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

SERVICEMAN TILL VÅR DEPÅ I MALMÖ

BEFATTNINGSBESKRIVNING

Vill du jobba på ett modernt och spännande företag i gasbranschen?
Nippon Gases söker en Serviceman till vår depå i Malmö där vikten av att hålla ett optimalt lager och ge kunderna service står i fokus. 

Ansvarsområden

I rollen som Serviceman på vår depå/HUB arbetar du med:
Beställning av produkter till vårt lager och bevakning av lagernivåer
Ansvara för alla in- och utleveranser till lagret
Ta emot och behandla inkommande beställningar
Packa ordrar och beställa transporter
Lastning och lossning med truck
Inneförsäljning

KRAV FÖR BEFATTNINGEN

Kvalifikationer

Vi ser att du uppfyller följande krav för att vara aktuell för tjänsten:
Utbildning: Gymnasieexamen
Språk: Flytande svenska och god kunskap i engelska
IT: God kunskap i Officepaketet, meriterande om du har kunskap i SAP
Truckkort och B körkort

Erfarenhet

Gärna erfarenhet från en liknande tjänst och har du arbetat i samma typ av industri så är det meriterande.
Som person önskar vi att du är självständig och har förmågan att hitta nya vägar för att nå ditt mål. Du är flexibel och kommunikativ samtidigt som du är noggrann, har ett högt säkerhetstänkande och du kan sätta dig snabbt in i nya arbetsuppgifter.

Omfattning

Heltid med placering i Malmö

Vi erbjuder

Vår slogan för våra anställda är; Grow our People to Grow our Business. 
Vi satsar på var och en av våra anställda genom att både skapa utvecklingsmöjligheter och kompetenshöjning. Våra anställda är verksamhetens viktigaste tillgång, därför investerar vi kontinuerligt i våra medarbetare. Vår syn är att människor som trivs på sin arbetsplats också främjar den lokala arbetsmiljön och därmed också skapar framgång. 

Vi är en stabil arbetsgivare med långsiktiga målsättningar. Du som medarbetare på Nippon Gases får tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag, kontinuerlig utbildning och marknadsmässiga villkor.

Nippon Gases erbjuder ett stimulerande arbete där du är med och utvecklar vår närvaro i Malmö. Vi är en marknadsorienterad organisation som är övertygade om att grunden till nöjda kunder är motiverade och nöjda medarbetare som alltid presterar sitt bästa.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2022-08-05, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

OM OSS

Nippon Gases är ett av de större företagen på den europeiska industrigasmarknaden. Vi har en bred produktportfölj och erbjuder en rad tekniska lösningar till ett stort antal segment, inom bland annat hälsosektorn, livsmedel- och industriproduktion, metallindustri, kemiska produkter, elektronik och energi med flera.

I Skandinavien har vi flera luftgasfabriker, fyllningsstationer, försäljningskontor och torrisfabriker, där sker även vår egen produktion av industri- medicinska- och specialgaser. Vår lokala närvaro innebär att vi kan erbjuda produkter och service av hög kvalitet samt kort leveranstid.

Vi arbetar kontinuerligt för en hållbar tillväxt, något som också hjälper våra kunder mot en mer hållbar framtid. Vi investerar kontinuerligt i ny teknologi och modernisering av våra anläggningar. Genom detta löpande arbete minskar vi också vårt miljö- och klimatavtryck. Vi anser nämligen att ett innovativt, ansvarsfullt och hållbart företag spelar en viktig roll i bygget av ett hälsosamt och blomstrande samhälle. Dessa värderingar gör oss till ett framgångsrikt företag, med både solida och goda ekonomiska resultat.

Vi gör helt enkelt livet bättre genom gasteknologi.

VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG AV OSS?

Vi är ett industrigasföretag där säkerhet och integritet alltid kommer först. Vi strävar efter en mångsidig och inkluderande organisation för att därigenom attrahera och engageras de bästa talangerna på arbetsmarknaden. Nippon Gases satsar på var och en av våra anställda genom att både skapa utvecklingsmöjligheter och kompetenshöjning. Våra anställda är verksamhetens viktigaste tillgång, därför investerar vi kontinuerligt i våra medarbetare. Vår syn är att människor som trivs på sin arbetsplats också främjar den lokala arbetsmiljön och därmed också skapar framgång.

JÄMSTÄLLDHETS POLICY

Nippon Gases är ett företag som har hög fokus på jämställdhet och främjar god arbetsmiljö, utan någon form av diskriminering eller trakassering. Vårt mål är att alltid följa högsta etiska standard och agera i enlighet med alla lagar, förordningar samt externa och interna riktlinjer. Detta är en viktig del av Nippon Gases integritets- och jämställdhets policy.

Dela detta jobb

logo
SERVICEMAN TILL VÅR DEPÅ I MALMÖ

Workspace Recruit