teknikjobb.se

logga

Serviceman 

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2021-05-16

Ansök nu

Serviceman 

Vi söker nu en serviceman med start omgående till vår kund Peab. Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.
 
Om tjänsten

Vi söker nu dig som vill arbeta som serviceman på företagets drift- och underhållsavdelning i Helsingborg. Som serviceman innebär din roll att du ska sköta och ta ansvar för säkerheten på lekplatser och utegym. Arbetet kommer att utföras främst i nordvästra Skåne. Tjänsten gäller en direktrekrytering till Peab med start så fort vi hittar rätt person. Du ingår i tjänsteberedskap några veckor per år och det kan förekomma helgarbete.

Tjänsten är tillsvidare och vår kund tillämpar sex månaders provanställning.
Heltid, dagtid (helgarbete kan förekomma).
Lön enligt avtal

Arbetsbeskrivning

Dina främsta arbetsuppgifter är att genomföra samt dokumentera funktionskontroller samt utföra besiktningar av lekplatser och utegym. Du tar emot felanmälningar som inkommer och åtgärdar felen kontinuerligt. Du utför löpande service och kommer att utföra byte av lekredskap och delar på lekställningar som är trasiga.

Vi söker dig som

I denna tjänst behöver du vara noggrann och ha en god planeringsförmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att reparera lekplatsredskap, bygga lekplatser. Om du är certifierad besiktningsman och har HAGS besiktningskurs är det starkt meriterande. Det är ett krav att du har B-körkort då du kör mycket bil i tjänsten.
Viss datorvana krävs då rollen ingår en del administrativa uppgifter såsom dokumentation vid kontroller, skrivning av fakturaunderlag och inköp av material. Du behöver kunna kommunicera väl såväl muntligt som skriftligt i det svenska språket.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Serviceman 

Montico AB