teknikjobb.se

SERVICELEDARE I NORRKÖPING

Ort
Utgår

2021-06-17

Ansök nu

SERVICELEDARE I NORRKÖPING

Är du en ordningsam arbetsledare?
I så fall kanske du är vår nya serviceledare i Norrköping?  Hjälp oss hjälpa våra kunder, så att deras lastbilar snabbt kan komma ut och rulla på vägarna där de hör hemma!

Dina arbetsuppgifter
Som serviceledare är du den som tar hand om kunderna när de först kontaktar oss och är sedan länken mellan kund och mekaniker. Du ser till att kunderna blir nöjda, både för stunden och på lång sikt, då vi erbjuder ett flertal tjänster som hjälper kunderna att bli så lönsamma som möjligt.

Du planerar ut jobben på mekanikerna och ser till att utnyttja verkstadstimmarna optimalt. Kort sagt så ansvarar du och dina arbetskamrater i kundmottagningen för den dagliga driften. Du har också personalansvar för ett team mekaniker och det är viktigt att du är med och tar hand om och utvecklar dem, då våra medarbetare är vår viktigaste resurs.

Din profil
Du har erfarenhet av att hantera kunder och vet vad god service är. Du är en strukturerad och initiativtagande problemlösare. Du får gärna ha teknisk kompetens, även om du självklart kommer att bli uppbackad av duktiga mekaniker.

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför ditt arbete på ett professionellt sätt med stor noggrannhet och hög ansvarskänsla. Du bidrar med ett gott humör och hög arbetsmoral.

Datorvana och datorkunskap krävs, erfarenhet från transportbranschen är meriterande. C- och D-körkort är meriterande. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater.

Övrigt om tjänsten
Heltidstjänst. Arbetet sker på schemalagd tid där även kvällar ingår.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Dela detta jobb

SERVICELEDARE I NORRKÖPING

Arver Lastbilar Aktiebolag