teknikjobb.se

Serviceinriktad vaktmästare till Servicegruppen

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

Serviceinriktad vaktmästare till Servicegruppen

Ett stimulerande och omväxlande jobb för rätt person.
Servicegruppen är en del av Servicecenter, som ingår i Sjukhus gemensamma service (SGS) på Danderyds sjukhus AB.
Servicegruppen är ett vaktmästeri för intern service och erbjuder tjänster såsomsedvanliga vaktmästeri uppgifter, möbelhantering, flyttarbeten, snickeriarbeten och montering. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp på 6 personer och delar även lokal med 4 andra personer som ingår i Sängcentralen. Det kan även förekomma diverse arbete inom Sängcentralen där även Servicegruppen är behjälplig. 
Vi söker Dig som är intresserad av ett arbete som vaktmästare med en del tekniska inslag där händighet och kreativitet är nödvändigt för att lösa arbetsuppgifterna. Vi ser att du har en självklar och hög servicekänsla i relationen med våra kunder. Du är proaktiv, lyhörd och ansvarsfull med ett lösningsorienterat arbetssätt. Vidare är du en positiv och ödmjuk person med stort intresse för service som drivs av att göra skillnad för kunderna. Du är trygg i dig själv och vågar ta initiativ. Tjänstens placering blir i Danderyd.
Arbetsuppgifter:
Servicegruppen:I dina arbetsuppgiftersom vaktmästare för intern serviceingår verkstadsmekaniska moment som t.ex.
Snickeriarbeten
borrning, kapning, gängning i metall
Möbelhantering
flyttarbete, möbelhantering
Montering av både lås och tavlor, skåp mm
Flytt, det kan förekomma tyngre lyft
Utbyte av mekaniska komponenter kan förekomma
Felsökning och utbyte av elektroniska komponenter kan förekomma
Personliga egenskaper:
Vi tror att du är en person som kan arbeta självständigt och driva vår verksamhet mot uppsatta mål. Du har ett genuint intresse av att arbeta både administrativt och praktiskt. Du kanske har haft liknade jobb med erfarenhet av liknande serviceyrken. .
Du behöver inte ha el-behörighet men du behöver ha en förståelse för hur man felsöker i lågspänningsmiljö. Du kan arbeta självständigt, har datorvana, kan hantera Office och har lätt att lära dig de datasystem vi använder för ärendehantering, inköp mm.
Vi ser självklart att du har utpräglat hög servicekänsla och förmåga att skapa goda relationer med våra kunder. Du har också en mycket bra kommunikations- och samarbetsförmåga.
Då arbetet stundtals innebär intensiva arbetstoppar behöver du snabbt kunna hitta kreativa problemlösningar inom ditt arbetsområde. Du förväntas att aktivt delta i vårt förbättringsgruppsarbete där du ansvarar för en roll i förbättringsgruppen, vilket är en prioriterad arbetsuppgift. Du bidrar även till andra förbättringar och förändringar som sker inom avdelningen och har ett genuint intresse för och är motiverad av att utveckla Sängcentralen.
Arbetet innebär tunga lyft och att man går långa sträckor.
Körtillstånd för truck och ledstaplare är meriterande.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Kvalifikationer:
Lämplig utbildning och /eller dokumenterad erfarenhet av mekaniska reparationer samt god kännedom om felsökning av elektroniska komponenter/utrustning.
Vana att arbeta med ärendehanteringssystem och god datavana samt goda kunskaper i Officepaketet.
Erfarenhet av att arbeta med deadline och flyttprojekt
Mycket bra kunskaper i svenska i både tal och skrift
Van att arbeta i olikadatorsystem däribland MS Office är ett krav
Övrig information
Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonserade svarsdag, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.   
Sista ansökningsdatum: söndagen den 1 november 2020.
Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Serviceinriktad vaktmästare till Servicegruppen

Danderyds Sjukhus AB