teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Serviceinriktad Solskyddsmontör till Sekond AB

Ort
Utgår

2021-12-11

Ansök nu

Serviceinriktad Solskyddsmontör till Sekond AB

Företagsinformation

Säkerhet, noggrannhet och kundnärhet.
Sekond AB erbjuder helhetslösningar inom elinstallationer och företagsservice. Med stort engagemang och noggrannhet utför vi uppdrag för såväl privatpersoner som större företag.

Sekond består av ett starkt team om ett femtontal kompetenta elektriker och installatörer inom olika områden. Våra styrkor ligger i att vi garanterar hög kvalité och erbjuder en bredd som gör att vi kan anpassa projektgrupp utefter ditt speciella önskemål. Detta genom den långa erfarenhet och gedigna referenslista som vi byggt under våra tjugo år i branschen. Vi prioriterar hög säkerhet i alla våra uppdrag och verkar alltid i nära samråd med våra kunden.

Tjänstebeskrivning

Sekond AB utökar sin verksamhet med solskyddsprodukter och söker nu efter en engagerad solskyddsmontör.
Att arbeta som montör innebär montering och service av diverse invändiga och utvändiga solskydd såsom markiser,rullgardiner och persienner.
Arbetet är förlagt hos privatpersoner, företag och offentliga verksamheter. Du kommer att ha kontakt med kunder,bokningar av ärenden samt
uppföljning.

Kvalifikationer

Du som söker har troligtvis arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare alternativ har erfarenhet av bygg och montage.
Du är en händig person med ett tekniskt intresse, Är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och är van vid att ta egna intiativ då arbetet är
till största delen självständigt.
Att vara lösningsorienterad och inneha god planeringsförmåga är också en förutsättning.
För dig är god service och ett trevligt bemötande en självklarhet och du är bekväm med att möta kunder och hantera kundkontakter.

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef SandraTörnqvist tel 070-7858414.Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 31 December 2021. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Krav

B-Körkort
Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Dela detta jobb

logga
Serviceinriktad Solskyddsmontör till Sekond AB

Premier Service AB