teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Serviceinriktad Fastighetstekniker till Stendörren!

Företag Devotum
Ort
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

Serviceinriktad Fastighetstekniker till Stendörren!

Är du en social och driven person med ett stort tekniskt intresse som vill bli en del av vårt framgångsrika team och bidra till en hållbar fastighetsförvaltning? Drivs du dessutom av att lösa problem och erbjuda god service till dina hyresgäster? – Då kanske det är just Dig vi söker!

Stendörren Fastigheter AB är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, utvecklar och förvaltar fastigheter som huvudsakligen består av lager, logistik och lätt industri i Storstockholm samt Mälardalen. Vi är ett expansivt bolag som vuxit snabbt sedan 2014, och har på kort tid byggt en organisation med stort kundfokus.

Som fastighetstekniker hos oss på Stendörren får du en roll med mycket frihet under ansvar, där du självständigt arbetar med löpande tillsyn, skötsel, felavhjälpande underhåll och reparationer i ditt tilldelande fastighetsbestånd. Du kommer även ansvara för daglig energi- och driftoptimering samt arbeta i enlighet med bolagets riktlinjer för energieffektivisering för att uppnå bolagets långsiktiga energi- och hållbarhetsmål.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Övergripande ansvar för att i den dagliga driften och fastighetsförvaltningen arbeta för en kostnadseffektiv fastighetsdrift

  • Ansvar för utförande av felavhjälpande underhåll i bolagets fastigheter

  • I förekommande fall ansvar för upphandling och koordinering av externa entreprenörer vid underhållsåtgärder

  • Ansvar för rondering av fastigheter enligt fastighetsspecifika ronderingsscheman

  • Ansvar för upprätthållande av god fysisk miljö i och runt bolagets fastigheter

  • Kunna bistå förvaltare samt underentreprenörer vid planerade underhåll

  • Kunna bistå förvaltare samt underentreprenörer vid hyresgästanpassningar

  • Ansvar för avrapportering samt uppföljning av tilldelade ärenden i bolagets ärendehanteringssystem

  • Ha kontinuerlig kommunikation och delge relevant information till våra hyresgäster

  • Ansvar för avläsning av driftsmediamätare i bolagets fastigheter

 

Om dig
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom fastighets- och/eller driftteknik med minst tre års arbetslivserfarenhet av fastighetsteknik eller likvärdig kompetens i yrkeslivet. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift, har god IT-vana och lätt för att sätta dig in i system. B-körkort är ett krav.

Kunskaper inom el, värme och ventilation är meriterande.

Då tjänsten innebär många kontakter med både hyresgäster och entreprenörer så är dina personliga egenskaper mycket viktiga för oss då du är företagets ansikte utåt. Som person är du lugn och trygg med en positiv grundsyn. Det är viktigt att du är lyhörd och självständigt tar ansvar för att dina arbetsuppgifter slutförs. Vidare har du god förmåga att smidigt kommunicera, bygga och bibehålla goda samarbeten samt skapa goda relationer såväl internt som externt.

Vi erbjuder dig
Vi på Stendörren erbjuder ett omväxlande och utvecklande arbete i en affärsdriven och öppen kultur. Vi ger dig den frihet som behövs för att du ska kunna hantera dina ansvarsområden, komma med egna idéer och ha en påverkan på verksamhetens framgång. För oss är det viktigt att alla trivs och utvecklas på jobbet, och att alla medarbetare bidrar till vårt goda företagsklimat.

Ansökan
Låter rollen intressant? Sök redan idag då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering samarbetar vi på Stendörren med Devotum. Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos Devotum. Nästa steg är en intervju hos oss på Stendörren. Bakgrundskontroll och referenstagning på slutkandidater är en del av rekryteringsprocessen.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Lina Widevall på 070-4993800.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Serviceinriktad Fastighetstekniker till Stendörren!

Devotum