teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Serviceinriktad Drifttekniker till Castellum i Stockholm!

Ansök nu

Serviceinriktad Drifttekniker till Castellum i Stockholm!

Är du en drifttekniker med stort teknikintresse som vill arbeta i en självständig och ansvarstagande roll? Drivs du av att lösa problem och erbjuda god service till dina kunder? Då vill vi att du ska läsa vidare - detta kan vara ditt drömjobb!

Om rollen
I rollen som drifttekniker kommer du att ha ett helhetsansvar för ditt tilldelade fastighetsbestånd i Mariehäll. Du kommer självständigt ansvara för daglig och löpande drift, skötsel och underhåll med fokus på hållbarhet och energioptimering. Som drifttekniker hos Castellum är du vår ambassadör utåt och kommer ha mycket kundkontakt med våra hyresgäster, vilket ställer krav på att du är serviceminded.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Felavhjälpande åtgärder, mindre reparationer samt återkoppling av felanmälan

 • Tillse att driften av fastigheten sker optimalt, samt energioptimering

 • Dagliga ronderingar och mätaravläsningar

 • SBA-ronderingar

 • Daglig hyresgästkontakt

 • Ge input till budget, affärsplan, underhållsplaner och energibesparingsåtgärder

 • Delta i miljöcertifiering av fastigheterna

 • Delta i hyresgästmöten

 • Delta vid aktuella möten inom marknadsområdet och kommunicera nödvändig information/kunskap till övriga teamet.

 • Delta i operativa projektgrupper

 • Delta i företagets verksamhetsutvecklingsprojekt och processer

Om dig
Vi söker dig som har ett par års arbetserfarenhet av en liknande roll och därmed god kunskap kring servicearbeten och en teknisk förståelse för fastighetsdrift och installationer. Vi ser gärna att du har en formell utbildning med teknisk inriktning, t ex gymnasieutbildning eller kvalificerad yrkesutbildning inom området.

Du talar och skriver flytande svenska samt innehar B-körkort. Erfarenhet av ärendehanteringssystem och grundläggande datakunskaper är ett krav för tjänsten. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet inom styr/regler, VVS, el samt snickeri.

Som person är du serviceinriktad, strukturerad, kvalitetsmedveten, kommunikativ och affärsmässig. Du har en god initiativförmåga och är bra på att slutföra dina åtaganden. Du kan jobba självständigt och har ett intresse, och driv, att vilja förändra, utveckla och förbättra arbetssätt och uppdragen. Du gillar att ha ordning och reda och vill alltid hålla hög kvalitet i allt du företar dig.

Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer. Du uppskattar att arbeta med ett team och du vill bidra till allas framgång.

Om Castellum
Castellum är fastighetsbolaget som hjälper företag att utvecklas och människor att växa. Vi finns på 14 tillväxtorter i Sverige och även i Köpenhamn och Helsingfors. Vi förvaltar och utvecklar kontor, lager, logistiklokaler och butiker. Vi har egen personal på alla lokala marknader där vi verkar, detta gör att vi kan agera med personligt ansvarstagande och snabba beslut. Det ger våra medarbetare möjlighet till delaktighet och personlig utveckling. Människor som arbetar hos oss har alla en vilja att vara med och påverka, växa och vara en del av en positiv företagskultur. Inom Castellum har vi olika kompetens, dock arbetar vi mot samma vision: ”En värd bortom det förväntade” – med personligt ansvar och enkla vägar mellan kunden och oss.

Vi värdesätter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Process och Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Castellum med Devotum. Vi granskar ansökningar och intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos oss på Devotum. Nästa steg är en intervju hos Castellum. Vi tar referenser på slutkandidat.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lina Widevall på 070-499 38 00

Dela detta jobb

logo
Serviceinriktad Drifttekniker till Castellum i Stockholm!

Devotum