teknikjobb.se

Serviceinriktad däckmontör sökes till Falun

Ort
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Serviceinriktad däckmontör sökes till Falun

Lundin & Boström är ett rekrytering- och konsultföretag som startade verksamheten 2008 och vi har genom åren fått förtroendet att tillsätta hundratals nyckelpersoner till företag och organisationer som varit i behov av det bästa. Genom vår kunskap, passion för kundens affärer och hårt arbete ger vi förutsättningar för tillväxt, trivsel och utveckling. Vi är idag sex personer på kontoret och ute hos våra kunder arbetar ett 50-tal konsulter.

Gillar du hårt fysiskt arbete, då kan detta vara något för dig!

Vår kund i Falun söker nu en duktig däckmontör. Du kommer att förstärka verksamheten under den mest händelserika högsäsong. Du kommer också vara behjälplig med märkning, balansering och rengöring. Efter den intensiva däcksäsongen kan det bli aktuellt med att jobba som gummitekniker hos samma kund i Falun. Arbetet som gummitekniker kan innebära uppgifter som tex gummibekläda valsar, hjul, lagerhus samt svarva i gummimaterial mm på den egna verkstan. Arbeten kan också förekomma ute hos deras kunder, med tex däckbyten eller montage av gummitransportörer. Förbered dig på högt tempo och hårt jobb, men också härlig stämning. Arbetet innebär många tunga lyft.

Dagtid, mån-fre. Uppdraget startar omgående och pågår under ett par månader med chans till anställning hos kund.

Din bakgrund:

Vi tror att du har erfarenhet av däckbyte samt och /eller verkstadsvana. Det är en stor merit om du kan svarva av något slag. Truckkort A1-A4 och B1-B2 är också en merit.

Körkort är ett krav

Din Profil:

Vi söker dig med god fysik och bra arbetsmoral, du bör klara av ett högt arbetstempo och kunna samarbeta väl med andra människor.Du ska vara lättlärd, positiv och serviceinriktad. Flexibel och noggrann är också något du lär vara 

Ansökan:

Ansökningarna hanteras löpande. Låter detta intressant?

Vid frågor kontakta Cecilia Hägg 070-269 75 60 Cecilia.hagg@lundinbostrom.se

Ansök då på vår hemsida www.lundinbostrom.se

Dela detta jobb

Serviceinriktad däckmontör sökes till Falun

Lundin & Boström